• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
99 900 Ft

VIP bortúra Villányban

Egy teljesen egyedi élményt ígér a Bock Pince a borok szerelmeseinek Villányban: kizárólag és kifejezetten VIP ajándéknak lett megalkotva ez a vezetett, privát bortúra, amelyen csak 2 fő vehet részt. A 6 tételes borkóstolóval színesített túra bepillantást enged a több évszázados borkészítő hagyományokkal rendelkező Bock dinasztia életébe és munkájába. Megismerkedhetnek a borászati üzemmel és a pincékkel, többek között a különleges kialakítású, 10 méter mélyen fekvő, kör alakú Bock Kápolnával, amely a maga nemében építészeti remekmű. És beléphetnek a valóban csak különleges alkalmakkor megnyitott jammertali pincébe is, amely 1850 óta van a család tulajdonában, itt őrzik legféltettebb kincseiket, a muzeális borokat. Maradandó élmény lesz, annál is inkább, hogy a program végén kapott prémium borválogatással otthonukban is újraélhetik majd a Bock Pince fantasztikus hangulatát!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére egy privát, vezetett bortúra 4 különböző terület, pince bejárásával és borkóstolóval. Távozáskor a búcsúajándék egy díszdobozos, hazavihető, prémium borösszeállítás.

A program során a vendégek meglátogatják a hotel alatt található pincét, a híres Bock Kápolna termet, a birtokot, illetve a Jammertáli pincét, ahol ma már csak muzeális borkülönlegességek találhatók. Összesen 6 tétel bor kerül kóstolásra a különböző helyszíneken (fajtánként 0,5 dl/ fő).


A birtok bejárásához személyszállítást biztosít a Bock Pince.


Hasznos információk

- Időpont-egyeztetés szükséges.
- A program a Bock Hotelból indul.
- A pincelátogatáshoz pulóver ajánlott.
- Szálláslehetőség helyben a Hotel Ermitage****-ban.

Nyitvatartás

Egész évben előzetes egyeztetés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Bock Pincészet - Óbor Étterem
https://www.bock.hu

Cím: 7773 Villány, Batthyány u. 15.
Telefon: 72/492-919, 30/997-5600
E-mail: recepcio@bock.hu
Megközelítés: Az M6-os autópályáról a 6. számú kijáratán Szederkény/Villány/ Bóly irányába kell lejönni, innen 7 km Villány szívéig.

Megtekintés térképen

Videó