• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
99 900 Ft

Videoklip profiktól

Ki ne álmodozott volna már arról, hogy egy menő zenekar tagja? Mikor megdörren a basszus, feldübörög a dob, hasít a gitár, az énekes megragadja a mikrofont, olyan energia szabadul fel, amely semmihez nem hasonlítható. A csodálatos pillanatot, mikor a stúdióban felvétel születik, semmi nem pótolhatja egy vérbeli muzsikus számára. Ez a kivételes élmény korunkban már egyáltalán nem elérhetetlen, hiszen a Nortyx Hangstúdióban a legprofibb körülmények között veheti fel a lelkes zenekar első, hatalmas slágerét. Hivatásos hangmérnök vezeti a felvételeket, segít eligazodni a keverés, a mastering rejtelmeiben. A Nortyx-ban egy saját, ütős videoklip is készül a számhoz! Sosem késő belevágni, hiszen aki valaha játszott már valamilyen hangszeren, a lelke mélyén sosem adja fel azt az álmát, hogy egy zenekar tagjaként mutassa meg magát a világnak, és ez az álom most valóra is válhat!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

Egy énekes vagy zenekar számára egy dal felvétele stúdióklip készítéssel.

Először a dal sávonkénti felvétele készül, melyet ezután kevernek és masterelnek. A zenekar egy profi hangfelvételt fog kapni, helyre húzzák a hangokat, beeffektezik, és a zenébe illesztik. A hangmérnök felvételvezetőként is jelen van a felvétel közben, tehát végig vezeti, inspirálja a zenészeket. Továbbá egy igazi videóklip is készül, melyet a stúdióban, több kameranézetből forgatnak, rögtön a felvétel után.


Hasznos információk

- Előzetes időpont-egyeztetés szükséges.
- A helyszínen biztosítottak a hangszerek is.
- A szabadon foglalható napokat megtalálja a hangstúdió honlapján.
- Kb. 2 hét a teljes, kész anyag elkészülte.
- SSL SuperAnalogue keverési technika.

Nyitvatartás

Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Nortyx Hangstúdió
https://www.hangstudio.hu

Cím: 2030 Érd, Lőcsei utca 61.
Telefon: 30/587-1922
E-mail: peter@nortyx.hu
Megközelítés: Érd parkvárosi részén található. A parkolás a stúdió udvarán, zárt parkolóban több autó számára is ingyenes.

Megtekintés térképen