• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
49 975 Ft

Vezetéstechnikai tréningek

A magabiztos vezetés nem csupán azért jó érzés, mert az autót uralni határtalan szabadságot ad. Ha mások is ülnek benne, különösképp akkor, ha családunk tagjai, nem engedhetjük meg magunknak a szorongást és a bizonytalanságot. A vezetéstechnikai programon olyan ismereteket sajátíthat el, amelyekkel nem jelent többé gondot a síkos út, a hirtelen fékezés, vagy az új, nagyobb autó méretének kényelmes megismerése. Míg Ön forgalomkedvelő emberré formálódik, addig családtagjai sem unatkoznak. Gyermekei Ön mellett szívhatják magukba a vezetési kultúrát, majd a számukra kialakított Kresz pályán különböző járművekkel ők is belekóstolhatnak a közlekedés élményébe. Aki pedig szeretné megismerni, hogy mire is képes valójában az összkerék meghajtású autója, az off-road program tréningjénél jobb lehetőséget nem is találhatna rá. Majd zárásként az Adventure Park extrém szituációkkal tarkított off-road taxi programja teszi felejthetetlenné a napot.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 alkalom családi vezetéstechnika kurzus 2 felnőtt és 2 gyerek részére. A program időtartama 3,5 óra.

A felnőttek „bázis típusú” képzésen vesznek részt: 50 perces elméletet követően gyakorlati feladatokkal az ABS pályán. A gyerekek elektromos kisautók segítségével saját pályán gyakorolnak.

VAGY 1 főnek 1 alkalom Hungaroring Off-Road Centrum csomag: kb. 4 órás elméleti és gyakorlati „Crossover tréning” kifejezetten összkerék meghajtású autókra, majd kb. 1 órás „Off-road taxi” élményautózás terepen.


Hasznos információk

- Időpont egyeztetés szükséges.
- Bizonyos csoportlétszám mellett induló program. A szervezők egyéni vendégeiket csoporthoz csatolhatják.
- Rendelkezzen B-kategóriájú jogosítvánnyal.
- Hogy a megfelelő tulajdonságokat tapasztalja a vezetésnél, saját autó szükséges.
- Gyerekek 6-13 év között.

Nyitvatartás

Egész évben előzetes bejelentkezés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Groupama Tanpálya
http://www.tanpalya.hu

Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon: 28/441-951
E-mail: ertekesites@tanpalya.hu
Megközelítés: Az M3-as autópályán Budapesttõl kb. 20 km-re (ki van táblázva) a Hungaroringen, a fõbejáraton keresztül lehet megközelíteni.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Pallai Gábor (Budapest), 2011-10-02

Nagyon színvonalas program volt a vezetéstechnika, sok érdekességgel. Kár, hogy a kísérők nem ülhettek be az autóba a vezető mellé. De örülök, hogy sikerült egész jól megoldani néhány feladatot :)


Görcsös Borbála (Gödöllő), 2010-12-11

Ki akartam próbálni, hogy mit tudok veszélyhelyzetben. Hatalmas adrenalin löketet kaptam. Elhatároztam, hogy mielőtt a gyerekeim megszerzik a jogsijukat és forgalomba mennek, ezt a pályát végig kell csinálniuk!


Palotás Péter (Budapest), 2010-12-07

A hasznossága miatt választottam ezt a programot. Tökéletes oktató és pálya, profi oktatás!


Touré-Flóris Viktória (Gödöllő), 2010-11-20

Fontosnak tartjuk a biztonságos vezetést. Hasznos és tanulságos pár órát tölthettünk el a tanpályán, és a feladatokat is sikeresen teljesítettük. Köszönjük az élményt a Feldoboxnak is!


Horváth Zoltán (Gödöllő), 2010-09-26

Szerettem volna autómat jobban megismerni, mert nagyon sokat vezetek. A legjobb a rántópadon való autózás volt. Összességében gazdagabb lettem egy olyan élménnyel, amit a mindennapokban is használhatok.