• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
16 990 Ft

Vezetéstechnika

Friss a jogosítványa? Szeretné elejét venni a veszélyes helyzeteknek, és fejleszteni a vezetési technikáját? Ha érezte már úgy, hogy a szerencsén múlt, hogy megúszott egy rázós szituációt, látogasson el a Vezetéstechnikai Centrumba Mogyoródon a Hungaroring területén, és tapasztalja meg, hogy a biztonság nem szerencse, hanem rutin és biztos tudás kérdése. Ezt most Ön is megtapasztalhatja mindössze két óra alatt. Fékezés, vészfékezés, vízfal kerülés, hirtelen felbukkanó, váratlan akadályok, tudatosság, helyzetfelismerés, gyors reakcióidő. Mindezt erre kialakított pályákon, oktató navigálásával élheti át, úgy, hogy nincs kitéve a városi csúcsforgalom kiszámíthatatlan helyzeteinek. A tréninget követően élvezni fogja a vezetést és az azzal járó szabadság érzését!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

15 perces elméleti bevezetés után ABS tesztpályán technikai vezetés. Alapfeladatok: fékezés, vészfékezés, vízfal kerülés, hirtelen felbukkanó akadály kerülése, ami kiegészül a rántópados gyakorlattal. A kurzus ideje összesen 2 óra.


Hasznos információk

- Bizonyos csoportlétszám mellett induló program. A szervezők egyéni vendégeiket csoporthoz csatolhatják.
- Rendelkezzen B-kategóriájú jogosítvánnyal.
- Hogy a megfelelő tulajdonságokat tapasztalja a vezetésnél, saját autó szükséges.
- Kényelmes öltözetet ajánlunk.

Nyitvatartás

Előre meghatározott kurzusidőpontok. Kérjük, érdeklődjön telefonon.

Elérhetőség/Megközelítés

Groupama Tanpálya
http://www.tanpalya.hu

Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon: 28/441-951
E-mail: ertekesites@tanpalya.hu
Megközelítés: Az M3-as autópályán Budapesttõl kb. 20 km-re (ki van táblázva) a Hungaroringen, a fõbejáraton keresztül lehet megközelíteni.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Paulovicsné Szabó Ildikó (Budapest), 2019-07-29

Megtapasztaltam vészhelyzeteket, amiket remélhetőleg a tényleges forgalomban nem fogok megtapasztalni.


Pásztor-Vászovics Nóra (Budapest), 2018-12-16

Minden nagyon gördülékeny volt, tetszett, hogy a férjem is ott lehetett és bár nem vett részt, de tudta nézni, ahogy vezetek illetve készíthetett fotót, videót. Nagyon hasznos volt, a rántópadot ijesztőbbnek gondoltam előtte, mint amilyen valójában. Az oktató nagyon jó fej volt!!!!


Szöllősi Boglárka (Jászberény), 2018-03-10

Kipróbálhattam hogy mennyire tudok vezetni nem hétköznapi helyzetekben, izgalmas volt az egész , csak rövid ideig tartott.


Bobály Dominika (Budapest), 2017-10-22

Az elméleti részt kellően rövidre fogták, hogy több idő legyen a tesztpályán vezetni. Kicsit sokan voltunk cserébe (10 autó). A rántópados-vízfalas akadálypálya csúcs.


Pálinkás Barnabás 2014-12-21

Ezt másoknak is ki kell próbálnia! Nagyon hasznos kis tanfolyam! Sok tapasztalat és tanulság a vezetéssel kapcsolatban, és a legjobb, hogy nem élőben tapasztaltuk meg ezeket! :)


Dr. Szabó Árpád 2013-09-29

Remek volt a műgyantás vizes pálya,kitűnően utánozta a jeges utat.Kicsit több instrukciót is kaphattunk volna ,hogy kinek mit kellett volna még jobban tenni. pl fék használat vagy kormányzás stb.Egész sikeresen oldottam meg a vezetéstechnikai feladatokat és végül megnézhettük a "Box-utcát" is a Hungaroringen.


Kerekes Péter 2012-12-08

Nagyszerű lehetőség belekóstolni a Hungaroring Vezetestechnikai centrum szolgáltatásaiba. A program jól szervezetten műkődik, tartalmas, európai szinvonalú. Egy régi vágyam teljesült hogy részt vegyek egy vezetéstechnikai programon!


Szalai Rita 2012-11-18

Az oktató nagyon felkészült volt, szakmailag és emberileg is tökéletesen csinálta a dolgát.Kipróbálhattam a vízfalak közötti szlalomozást is, ami régi vágyam volt.