• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
49 975 Ft

Végtelen jet-ski száguldás

Mi hajtja a Jet-skit? Benzin? Ááááá! Adrenalin. A Jet-ski ugyanis egy erőgép, ráadásul a vizet tapossa, amely a betonnál jóval ingatagabb platform. Azért a motor nagyságát sem kell elhanyagolni, amely a jármű méretéhez képest igen tekintélyes. Ezt az összeállítást lovagolhatjuk meg mi, mint végső tényező. Katalógusunkban vannak ennél bonyolultabb és kifinomultabb kalandok is, de a nyers erő átélésének nemigen van hatékonyabb eszköze. Egy kiadós száguldozás a Tisza tavon, és olyan fröccsöt kap az agyunk, hogy még órák után is nehezen alkotunk más szavakat, mint a „vmm-vmm” vagy „brmm-brmm”, és az első adandó alkalommal újra Jet-ski-re pattanunk.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

70 perc Jet-Ski a Tisza-tavon, mely időtartam felbontható több részletre vagy megosztható több fő részére, több Jet-Ski gépen.


Hasznos információk

- Erős Jet-ski: Yamaha 100LE-140LE.

- Fürdőruha, strandfelszerelés ajánlott.

- Úszótudás szükséges.

Nyitvatartás

Júniustól augusztusig 9:00-19:00 óráig.

Elérhetőség/Megközelítés

Riviéra Vízisport
http://www.rivieravizisport.hu

Cím: Abádszalók, Strand út
Telefon: 30/958-8822
E-mail: rivieravizisport@gmail.com
Megközelítés: Budapestről M3 vagy E71, majd 33-as fõút. Budapesttõl 160 km. A Riviéra Vízisport az abádszalóki strandon található, a csúszdáktól jobbra.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Baksa Bence (Salgótarján), 2011-07-07

Nem volt nehéz a választás a Kaland katalógusból, mivel nagyon szeretem a vízi sportokat, és jet skizésben még nem volt részem. Egy barátommal mentem el a programra. A szolgáltatás tökéletes volt, segítőkészek és udvariasak voltak. Köszönöm az ajándékot. Nagyon élveztem. Bence


Langné Erzsébet (Újhartyán), 2008-08-02

Mindig ki szerettem volna próbálni milyen a vízen száguldani, így mikor cégemtől kaptam Harmónia ajándékkupont, Őrült jet-skizésre mentünk. Habár a pénztáros hölgy nem igazán tudta, hogy mit akarunk a feldobox-szal, de a jet-skis fiúk nagyon segítőkészek voltak. Nagyon jó volt! Most voltam először a Tisza-tón, és nagyon megtetszett, szép a táj, jó a kiszolgálás, nagy a nyüzsgés. Olyan élettel teli. Nagyon-nagyon ötletes dolog ez a csomag.