• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
11 875 Ft

Útvesztő labirintus

Minden kalandvágyó felnőttben ott lakozik a gyermek. És mire vágyik minden gyerek és felnőtt? Minél több élményre. Az ópusztaszeri Csillagösvény Útvesztő Öko Élménypark különleges, Közép-Európában egyedülálló labirintusrendszereiben a látogató rádöbben az útkeresés szórakoztató oldalára, a logikai feladványok, a népi-és gyermekjátékok pedig nem csupán a kisebbeknek jelenthetnek élvezetes időtöltést. Ha betéved Európa legnagyobb sövénylabirintusába, bolyongásai közben találkozhat a magyar történelem ismert alakjaival, valamint a földrajz és élővilág sokszínű képviselőivel. A különleges, természetes anyagokból készült számtalan fejlesztő játékot bemutató játszótéren a nagyok is újra élhetik a gyermekkor kíváncsi gondtalanságát. Keresse hát fel családjával vagy barátaival ezt a különleges kikapcsolódást nyújtó kalandparkot Ópusztaszeren, és versenyezzenek, ki ad több helyes megfejtést az út során felbukkanó feladványokra. Hajrá az egyik, győzzön az ügyesebbik!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 alkalom családi belépőjegy a Csillagösvény Élményparkba, mely megosztható két család között. Egy családi belépőjeggyel 2 felnőtt és 2 gyerek vehet részt a programon. Amennyiben egyszerre történik a két családi belépőjegy felhasználása, az Élménypark lehetőséget biztosít az éjszakai, 22:00 óráig tartó labirintus látogatására, előzetes időpont egyeztetés alapján.

A belépőjegy tartalma: sövénylabirintus, fűzfafonat-labirintus, szőnyeglabirintusok, számháború pálya, éjszakai labirintus.


Hasznos információk

- Előzetes bejelentkezés szükséges.
- Gyerek: 4 éves kortól, vagy diákkal.

Nyitvatartás

Március 15. - Április 30.: Kedd-Vasárnap 09:00-18:00
Május 1. - 31.: Kedd-Vasárnap 09:00-19:00
Június 1. - Augusztus 31.: Kedd-Vasárnap 09:00-20:00
Szeptember 1. - November 16.: Kedd-Vasárnap 09:00-18:00

Elérhetőség/Megközelítés

Csillagösvény Útvesztő Öko Élménypark
http://www.csillagosveny.com

Cím: 6767 Ópusztaszer, Szoborkert utca 1.
Telefon: 30/981-9914; 70/367-4345
E-mail: info@csillagosveny.com
Megközelítés: Budapesttől az M5 autópályán a 140-es lehajtóig. Szegedtől 28 km-re.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Hávelné Kulcsár Krisztina 2018-09-15

A csomagban nagyon változatosak a programok. Nehéz volt dönteni s nem csalódtunk. Nagyon élveztük az útvesztőben való bolyongást. Még egymás elöl is elbújtunk olykor.