• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
15 980 Ft

Újszínház

Budapest szívében, az Opera és a volt Balettintézet szomszédságában áll egy gyönyörű ékszerdoboz – az Újszínház épülete. A Lajta Béla tervezte, art-deco stílusú épületnek mozgalmas története van, de most biztonságos pontként várja a kultúrára szomjas közönséget. A magyar drámairodalom klasszikusai mellett kortárs magyar írók műveit is színpadra viszik. Az előadások között megtalálhatóak székely népi játékok, komédiák és tragikomédiák, misztikus tündérkalandok, történelmi és romantikus játékok, bohózatok, zenés mesejátékok, és még sorolhatnánk. Ráadásul a mai magyar színházművészet meghatározó alakjai láthatók színpadon (Pl. Csurka László, Dörner György, Esztergályos Cecília, Gregor Bernadett, Koncz Gábor, Kökényessy Ági, Szakács Tibor, Tordai Teri). Hagyja, hogy estéről estére elvarázsolják Önt!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére 1 nagyszínpadi előadás (7-12.sor között) és 2 stúdió előadás, melyek szabadon választhatóak az Újszínház saját repertoárjából.


Bérletéhez, a kupon ellenében a Jegypénztárban, a Közönségszervezésen, illetve a Mammutban és az Allee Bevásárlóközpontban lévő mini jegyirodákban is hozzájuthat, melyet a korábban felsorolt helyszínek bármelyikén beválthat.


Hasznos információk

- Az előadásokat másfél hónappal előre hirdetik meg.
- Az előadások általában 19.00-kor kezdődnek.
- A stúdiószínpad előadásainál a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Nyitvatartás

Változó előadásnapok. Kérjük, érdeklődjön interneten, vagy telefonon.

Jegypénztár:
Hétfő-Vasárnap: 14:00-19:00
Előadások alatt az első szünet végéig.

A további átvételi pontok (Közönségszervezés, Mammut, Allee Bevásárlóközpont) nyitva tartásáról kérjük, érdeklődjön a Jegypénztárnál!

Elérhetőség/Megközelítés

Új Színház
http://www.ujszinhaz.hu

Cím: 1061 Budapest, Paulay Ede u. 35.
Telefon: 1/351-1406, 1/351-1405
E-mail: szervezes@ujszinhaz.hu
Megközelítés: Az Operával szemben a régi Balett Intézet épülete mögött található. Kedvező parkolási lehetőség a Székely Mihály parkolóházban. Az M1-es metró vonalán, az Opera megálló közelében.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Tóth Terézia (Szigethalom), 2020-01-30

Már a bérlet kiadásakor is kedves és szolgálatkész volt a hölgy a színházban. Remek előadást sikerült választani: a Ricse Ricse Beátricse előadást. Még vár ránk egy darab március elején is, a Hangemberek. Hasonló élményt várunk akkor is.Nagy Feró meglepett minket a "színész simogatással" az előadás előtt.