• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
49 975 Ft

Túlélni egy kutyatámadást

Adrenalin kedvelő olvasóinkat most egy igen szokatlan programra hívjuk: hogyan éljünk túl egy kutyatámadást? A Kutyaközpont profi gárdája és ugyancsak nem kezdő ebállománya minden tekintetben azon munkálkodik majd, hogy választ kapjon erre a kérdésre. Aki még most sem sejti, annak elmondjuk, hogy a vendég kutyatámadás áldozata lesz. Megnyugtatásképpen azonban azt is le kell szögeznünk, hogy egy haja szála sem fog görbülni. Az akciót elméleti oktatás előzi meg, majd látogatónk összeismerkedik későbbi támadójával. Ezután következik a francia bunda. Tudja, az a kívülről viccesnek látszó, valójában izzasztó, húsz kilós öltözet, amelyen a legkomiszabb fenevad harapása sem hatolhat át. De miért támadna meg egy kiválóan idomított kutya? A kérdés jogos, a válasz pedig a következő: vendégünk nem ártatlan járókelő, hanem galád betörő vagy autótolvaj, akit a gazdájához végsőkig hűséges eb próbál ártalmatlanítani. Van kedve egy olyan szerepjátékhoz, amelynek az adrenalin a lényege? Jöjjön és próbálja ki!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fő részére 1 órás „Túlélni egy kutyatámadást” program teljes védőfelszerelésben, illetve 1 fő részére szituációs gyakorlatok könnyített védőfelszerelésben.


A programról fotók is készülnek, melyeket a vendégek által hozott hordozható adattárolón tudnak átadni.


Hasznos információk

- A biztonsági öltözetet a partner biztosítja.
- A teljes védőfelszerelés kb. 20 kg.
- A program oktatással kezdődik.
- A teljes program kb. 1,5 órás.
- Speciálisan kiképzett kutyák.
- Aláöltözetnek kényelmes, sportos öltözet ajánlott.

Nyitvatartás

Partnerrel való egyeztetés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Kutyaközpont
http://www.kutyakozpont.hu

Cím: 1173 Budapest, Összekötő u. 30.
Telefon: 30/859-7781
E-mail: kutyakozpont@gmail.com
Megközelítés: 97E jelű busszal a Tápióbicske úti megállóig, onnan az Összekötő úton gyalogolva körülbelül 15 perc sétával érhető el az iskola. Autóval érkezőknek a Pesti útról az Összekötő útra kell ráhajtani, a vasúti átjáró után 300 méterrel a jobb oldalon található. Az Összekötő úttól útbaigazító táblák segítik a tájékozódást.

Megtekintés térképen