• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
99 900 Ft

Top étterem Miskolcon

Miskolc egy kulturálisan és turisztikailag rohamosan fejlődő város, mely már TOP100-as étteremmel is büszkélkedhet: a Végállomás Bistro & Wine a legigényesebb ínyencek arcára is elégedett mosolyt csalogat. Alapvető érték itt a minőség, a helyi termelőktől származó alapanyagok használata, és a szenvedélyes hozzáértés, mely áthatja Várvizi Péter kreatív séf konyháját. A régió hagyományos gasztronómiai remekei mellett némi gasztro-furfanggal is találkozhat az idejét fenségesen itt múlató vendég. A Wine Station lenyűgöző palettáján pedig olyan gyöngyszemek találhatók, melyek méltón képviselik hazánk borászati arculatát, és mellettük más, jelentős borászati hagyománnyal rendelkező országok izgalmas tételei is fellelhetők. A kiváló borokat kedvelőknek elég egyetlen pillantást vetni a kínálatra, hogy tudják: a lehető legjobb helyen járnak!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

Az étteremben:

2 főre 5 fogásos degusztációs menüsor borkísérettel, valamint egy üveg hazavihető prémium francia pezsgő (Pol Roger Brut / Taittinger Brut / R de Ruinart Brut).

VAGY 4 fő részére 5 fogásos degusztációs menüsor borkísérettel.

Mindkét ajánlat tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, kávét, de a borravalót nem.

A borbárban:

2 főre 6 tételes prémium borkóstoló, illetve 3 üveg hazavihető bor (Szepsy furmint, St. Andrea Merengő Bikavér Superior, Samuel Tinon Tokaji Édes Szamorodni).

VAGY 4 főre 6 tételes prémium borkóstoló, illetve 1-1 üveg hazavihető pezsgő és bor (Sauska Rozé Extra Brut pezsgő, valamint Sauska Tokaj Padi Pinot Noir/ St. Andrea, Hangács Bikavér).


Szakavatott személyzet vezeti a borprogramokat. Mindkét ajánlat tartalmazza a borkorcsolyát, de a borravalót nem.


Hasznos információk

- Előzetes asztalfoglalás szükséges.
- A borterasz az étterem emeletén helyezkedik el.

Nyitvatartás

Hétfő-csütörtök: 11:30 – 22:00.
Péntek-szombat: 11:30 – 23.00.
Vasárnap: 11:30 – 21:00.

Elérhetőség/Megközelítés

Végállomás Bistorant
http://www.vegallomasetterem.hu

Cím: 3534 Miskolc, Dorottya utca 1.
Telefon: 46/402-952
E-mail: info@vegallomasetterem.hu
Megközelítés: Az étterem a LÁEV kisvasút miskolci végállomásánál található. Tömegközlekedéssel az 1V villamossal, valamint az 1-es és 54-es buszokkal közelíthető meg. Ingyenes parkolási lehetőség az étterem mögött.

Megtekintés térképen