• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
19 970 Ft

Thummerer Pince - Magtár Fogadó

A Thummerer Pincészet az egri borvidék hírnevét öregbíti hazánkban és külföldön egyaránt. Kiváló nedűivel szinte minden nagyigényű borkereskedésben találkozhatunk, a pince alapítóját pedig év borászaként is ünnepelhettük. No de leemelni a bort a polcról mégsem ugyanaz, mintha személyesen éli át ennek a kiváló szőlészetnek a mindennapjait, kóstolja a gazda kezéből a borait és költi el kemencés vacsoráját.
Látogasson hát el Noszvaj határába, tekintse meg a Thummerer Pincészetet, majd verjen tanyát a Magtár Fogadóban. Míg maga a pincészet 4000 nm-es valódi, tufába vájt grófi pincerendszer, addig a hozzá tartozó Magtár fogadó egy hajdani magtár. Itt várja lakmározni vagy megszállni kívánó vendégeit tradicionális, helyi jellegű, kulináris élvezeteket magas fokon nyújtó konyhával, szép decens szobákkal és csodálatos panorámával a Thummerer Pincészet. Aki a gazda saját kezéből kíván elraktározni otthonra, kedvezményesen megteheti.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 főre 3 fogásos kemencés vacsora (hideg előétel, főétel, desszert) 6 tételes kommentált borkóstolással (0,5 dl/fő/tétel), borbemutatóval és pincelátogatással a 4000 m²-es Thummerer Pincében. Kb. 3 órás program.


Amennyiben szeretne megszállni vagy bort vásárolni, a pincészet kedvezményeket biztosít az árból a Kuponnal érkezőknek.


Hasznos információk

- A programon csak 18 éven felüliek vehetnek részt. 
- A pincelátogatáshoz pulóver ajánlott.
- A borvacsorán résztvevőket egy csoporthoz csatlakoztatják.
- Hagyományos fatüzeléses kemencében készült ételek.
- Szálláslehetőség helyben.
- Társalgó.

Nyitvatartás

Egész évben bejelentkezés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Thummerer Pince - Magtár Fogadó
http://www.magtarfogado.hu

Cím: 3325 Noszvaj, Szomolyai út 2/a.
Telefon: 20/946-2178
E-mail: info@magtarfogado.hu; info@thummerer.hu
Honlap: www.thummerer.hu
Megközelítés: Budapesttől kb. 150 km. Az M3-as autópályán, majd a 3-as úton Mezőkövesd irányában, ezután Szomolya irányában Noszvajig. A pince a Szomolya és Noszvaj közötti úton jobbra található, a fogadó a faluban van.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Nemes-Terényi Melinda (Budapest), 2019-06-01

A szoba kicsi volt, de a vendéglátás ellensúlyozta. A reggeli nagyon finom volt.


Lantos József (Budapest), 2017-10-18

Szép környezet és családias légkör fogadott minket. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, kiemelvén a gasztronómiai élményeket, a változatos, igényesen felszolgált reggeliket, és a vacsorákat, a saját sütésű nagyon finom kenyereket, stb. Thummerer Éva nagyon figyelmes, igazi jó házgazdánk volt. Köszönet érte. Mindenki nagyon kedves és közvetlen volt. Készségesen ajánlottak programokat és kirándulási lehetőségeket is.


Demeter Erika (Csömör), 2016-10-14

Nagyon meg voltunk elégedve. Megfelelő tájékoztatás,kedves fogadtatás finom ételek és programok. Nagyon megszervezett vendégbarát ellátás. Nagyon jól éreztük magunkat. Többet kaptunk mit vártunk.


Skrabák Katalin (Budapest), 2016-09-22

A svédasztalos reggelijük páratlan.


Györe János (Cegléd), 2015-09-18

Pluszként beneveztünk egy pincelátogatásra,és borvacsorára,ami nagyszerűen sikerült.A kemencében sült kacsa fenséges volt,és közben remek borokat kóstoltunk szakértő ismertetéssel.A reggeliről hasonló jókat tudok mondani.Máskor is visszatérünk!


Forrai Kálmán 2014-10-23

Az elmúlt korok hangulatát hűen tükröző szállás, ételek és ezekhez illő saját készítésű borok, fantasztikus volt!


Tóth Adrienn 2014-08-21

A szoba tiszta, egyszerű, de minden igényt kielégít. A reggeli bőséges volt és nagyon különleges ételeket tartalmazott. A személyzet és a tulajdonosok végtelenül kedvesek és segítőkészek,tökéletes házigazdák. Az ételek meglepően finomak voltak.


Buzer Balázs 2013-12-13

Egyszerű, hangulatos, ízlésesen berendezett, kényelmes szoba. Tökéletes kiszolgálás. Kedves személyzet. Kommentált hat tételes borkóstolás, meglepetés vacsorával egybekötve. Rendkívüli kulináris élményben volt részünk. Minden ismerősünknek ajánlani fogjuk. Reményeink szerint visszatérünk.


Kőszegfalvi Mónika 2013-12-06

A vacsora minden várakozásunkat fölülmúlta, gasztronómiai "csúcsélmény" volt. Ízben, színben, harmóniában, változatosságban különlegességben és háziasságban osztályon felüli. A borok remekül illeszkedtek, alapoztak és emeltek.


Sárdi Sándorné 2013-11-20

Rendkívül készségesek, udvariasak,profik voltak! Az ételek magas színvonalú elkészítése, felszolgálása .Az egyes fogásokhoz illő borok bemutatása. Köszönet a programért!


Márialigeti Boldizsár 2013-10-24

Nagyon kedvesek voltak akik dolgoznak,és itt úgy éreztük,h tényleg mi vagyunk a Vendégek.A vendéglátónk- Éva vezette a programot,és mindenben a rendelkezésünkre állt, sokat mesélt a borászatról.


Zavaros József 2013-09-14

Családias, szinte baráti hangulat fogadott minket a Thummerer Pincében. A borkóstolók lebonyolítása, Thummerer Éva hozzáértése, kedvessége, humora, a szállás berendezése és nem utolsó sorban a gasztrónimai remekek PAZAR élményt nyújtottak.


Váczi Gáborné 2013-07-06

Csatlakoznunk kellett egy nagy létszám csoporthoz - ami nem lett volna baj- de a csoport késett1,5 órát és addig mi várakoztunk, ami kellemetlen volt. De a személyzet addig is kedves volt. Finom volt a kemencés vacsora.


Szabó Tamás 2013-04-11

Tökéletes rend és tisztasága mellett megjegyzendő, hogy a szoba elég kicsi. A házigazdák /Thummerer Éva és férje András / kedvessége, a környék tiszta levegője, a tardi tájház élménye, a környék éttermeinek fenséges konyhája stb. REMEK VOLT !


Szabó Zoltán (Budapest), 2011-12-10

Hallottam már a Thummerer Pincészetről, és kíváncsi voltam a boraikra. Tökéletes kiszolgálás: kiváló borkóstoló, pincelátogatással, éppen megfelelő borkorcsolya kóstoló mellé, szuper minőségű szállás felújított épületben, még kiválóbb reggelivel. A fogadtatás, a vendégekhez történő hozzáállás kitűnő. Csak ajánlani tudom.


Prjevara Péter (Szarvas), 2011-10-30

Színvonalas, kényelmes, meghitt hangulat jellemzi a helyet. A szoba szép és kellemes, az ágy kényelmes, a fürdőszoba tiszta volt. A Fogadóban kifejezetten családias a hangulat. A kiszolgálás udvarias, gyors. Az ételek frissek és finomak voltak, széles választékkal. Kikapcsolódtam teljesen. Finomat ettem és finomat ittam hozzá a párommal a nászútunkon. Csak ajánlani tudom a noszvaji Magtár Fogadót.