• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
49 980 Ft

Tesztvezetés a versenypályán

Egy dolog a vezetés és egy másik dolog az a fajta felejthetetlen száguldás, amelyre ezúton invitáljuk. Budapest közelében van egy versenypálya, ahol a vezetés számos változatát kipróbálhatja, vagy profi pilóta mellett, csak a gyorsulás élvezetének adhatja át magát. Pattanjon be egy Ford Mustangba, és ismerje meg az amerikai stílust. A V8 motor, a klasszikus forma, a nagy erő a száguldás végtelen országútjára röpíti. Érezze, milyen, amikor az elegancia féktelen gyorsulásba csap át. A BMW kvalitásait fölösleges magyarázni. Gyors és hibátlan. Aki semmit nem bíz a véletlenre, ebbe üljön. Aki viszont szeret kockáztatni, az olyan autókat is kipróbálhat, mint a Lotus Exige, vagy a klasszikus vonalú Super Seven, beülhet egy Formula BMW-be, de választhatja akár az olasz álomautót, a Lamborghinit is. Ha pedig hosszas mérlegelés után nem tud köztük választani, a jó hír az, hogy lehetősége van akár kettőt is kipróbálni. Jól hangzik?

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

4 kör tesztvezetés vagy élményautózás profi pilóta mellett. Választható autók: Lotus Super Seven, BMW E 36 MCompact.

VAGY 3 kör tesztvezetés. Választható autók: Formula BMW, Ferrari 458 Italia, Mustang GT BOSS, Dodge Charger, Lotus Exige.

VAGY 3 kör tesztvezetés vagy élményautózás profi pilóta mellett. Választható autók: Lamborghini Gallardo, Mustang GT500, Dodge Challenger HellCat.


Hasznos információk

- Előzetes időpont egyeztetés szükséges.
- A tesztvezetés programokhoz B-kategóriás jogosítvány feltétel.
- A program időjárás függő.

Nyitvatartás

Április 1. - október 31. között előzetes bejelentkezés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Drive-X Sport
http://www.drive-x.eu

Cím: 2340 Kiskunlacháza, Reptér
Telefon: 20/313-6431
E-mail: info@drive-x.eu
Megközelítés: Budapesttől kb. 40 km. Az 5-ös úton Dunaharaszti irányában, majd az 51- es úton Kiskunlacházáig. Bugyi irányába balra, majd a Kiskunlacháza táblát elhagyva, a vasúti átkelő után jobbra található a reptér bejárata.

Megtekintés térképen

Videó