• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
10 960 Ft

Tandoori ízvilág

A Taj Mahal étterem nem csupán az ínycsiklandó illatoktól és távoli ízektől kivételes, hanem a mesebeli, különleges atmoszférától is. A személyzet kedves, közvetlen és rendkívül segítőkész, a konyhába bekukkantva akár maga is elleshet egy-két fortélyt. Az indiai konyha – talán tudják – igen változatos. A szubkontinens minden régiójára más-más ízvilág jellemző. Most Punjab környékén járunk, India északi határának közelében. Erre a tájra a tandoor nevű fűszer használata jellemző, ezt mindenképpen ki kell próbálnia Önnek is, kihagyhatatlan élmény. Az ételeket nyílt lángon, gyorsan készítik, gyakran pörköléses technikát alkalmazva. A végeredmény a minden ízében felejthetetlen lakoma ezer színnel, illattal, ízzel. El ne felejtse kísérőnek kipróbálni a mangó lhasit, ezt a pompás gyümölcs italt sem. Ha többre kíváncsi, beszélgessen el a személyzettel, akik készségesen megosztják Önnel e távoli országok néhány titkát.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 főre egy-egy leves szabadon választható az étterem étlapjáról + egy kétszemélyes Tandoori tál körettel + egy-egy desszert.


Az ajánlat nem tartalmazza az italfogyasztást és a borravalót.


Hasznos információk

- WiFi
- Légkondicionált
- Élőzene alkalmanként
- Hastánc péntek este

Nyitvatartás

Hétfő-Szombat: 11:00-23:00
Vasárnap: 11:00-22:00

Programlehetőségek a közelben

- Belvárosi Mozi
- Szegedi Nemzeti Színház
- Sing-Sing Music Hall

Elérhetőség/Megközelítés

Taj Mahal Étterem
http://www.tajmahalszeged.hu

Cím: 6750 Szeged, Gutenberg utca 12.
Telefon: 62/ 452-131
Megközelítés: 3-as vagy 4-es villamossal, 8-as vagy 9-es trolibusszal, 20-as vagy 83-as busszal a Dugonics téri megállóig.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Rusz Miklós 2018-12-09

Nagyszerű élmény volt megtapasztalni az indiai ízvilágot. Kedves és figyelmes kiszolgálás, nagyszerű ételek, hangulatos helyszín.


Forgách Anna 2018-08-26

Nagyszerű ízvilág, kiemelten udvarias és kedves személyzet, jó hangulat.


Strieglné Boros Zsuzsanna 2018-07-21

Igényes, tiszta, hangulatos, kellemes hely!


Szilágyi Róbert 2015-12-13

Lehetőség nyílt a tandoori kemence megtekintésére, az étterem tulajdonosának kedves vezetésével. Élmény volt. Rendkívül barátságosan fogadtak, tekintettel voltak a 7 hónpos babára. Határozottan vendégbarát étterem.
Különleges indiai ételeket, italokat kóstolhattunk meg. Az indiai tulajdonos is az asztalunkhoz jött és csinált rólunk egy fotót a kislányával közös társaságban.