• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
5 000 Ft

Squash & Wellness

Most olyan wellness programot kínálunk Önnek, amely lehetőséget nyújt arra, hogy jól megdolgozza testét is. A Rubin Wellness & Conference Hotel 3 szintes sportcentrummal, hatalmas wellness részleggel várja azokat, akik úgy döntenek, hogy napjukat az újjászületés jegyében kívánják eltölteni. Akár egyedül, akár partnerével érkezik, masszázsok és sportprogramok gazdag választéka várja: aromaterápiás olajos masszázs, svéd, sport vagy revitalizáló masszázs, salsa aerobic, aqua fitness foglalkozás, bowling és fallabda pályák, valamint komoly fitness terem hívogatja kikapcsolódni vágyó látogatóit. Természetesen, aki a klasszikus wellness híve, és nem kívánja sanyargatni magát, a hotel kertjében, élménymedencékben, gőzkabinokban, szaunákban és fürdőben is eltöltheti idejét. A hotel a Sas-hegy lábánál fekszik, így az itt töltött napot egy gyönyörű séta koronázhatja meg.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 főre 1 óra squash bármely időszakban + a wellness részleg korlátlan használata


Hasznos információk

- A squash-hoz előzetes bejelentkezés szükséges.
- Törölköző biztosított, ütő bérlése a helyszínen térítés ellenében lehetséges.

Nyitvatartás

A squashpályák 11.00-22.00 között, a wellness részleg hétköznap 12.00-22.00 között, hétvégén 08.00-20.00 között van nyitva.

Elérhetőség/Megközelítés

Rubin Wellness és Conference Hotel ****
http://www.hotelrubin.com

Cím: 1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.
Telefon: 1/505-3600, 1/505-3705
E-mail: rubin@hotelrubin.hu, reservation@hotelrubin.hu
Megközelítés: Az M1-M7-es autópálya be/kivezető szakaszán, a Budaörsi úton haladva a Petőfi Laktanyáig. A Déli Pályaudvartól a 139-es busszal, Pestről a 239-es busszal.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Csapó Stella 2015-02-14

A hotel alkalmazottai kedvesek, segítőkészek voltak. Mivel hozzá kell tennem, a komplekszum elég nagy, mi most jártunk ott először és elkelt egy kis segítség :) A Hotel kiválló minőségű szolgáltatást nyújtott számunkra, a squash pálya remek volt, izomláz garantált :) Szuper program, mindenkinek csak ajánlani tudom. Az aktívkodásunk után megadtuk magunkat a wellness részleg adta kényeztetéseknek. Párom a bioszanunának köszönhetően, mely alacsonyabb hőmérsékletű, a nap végére megszerette a szaunák világát. A medence remek terepet ad úszásra, mélységének köszönhetően ügyeseknek és aktívkodóknak ajánlom a vizi mutatványokban való versengést: mi kézen álltunk, forogtunk és egyéb vicces mutatványokat mutattunk be, természetesen nem zavarva a többi vendéget :) Elhagyva a Hotelt, további szép estét is kívántak nekünk, ami igazán szívmelengető és hízelgő volt számunkra, így Valentin nap alkalmából különösen :) Legyőztem páromat sqaushban. Mi ajánlani tudjuk ezt a programot :)


Gyöngy Evelin 2013-12-27

A konditeremben modern gépek, mind működött rendesen, az öltözők, zuhanyzók is tiszták voltak. A wellness részlegen is minden szuper volt, csak az aromaterápiás szoba nem üzemelt. De összességében nagyon tetszett a program :)Nagyon jól tettem, hogy ezt a programot választottam, hiszen az 1 órás squash mellett a wellness részleg teljes egészét használhattuk: konditerem, gőzfürdő, infra- bio- finnszauna, aromaterápia, sókabin, jakuzzi, úszómedence.