• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
16 885 Ft

Speciális önvédelmi kurzus

Ha kiváló állóképesség, biztos testtudat és a harcművészeti fogások mesteri alkalmazása a célja, mindemellett pedig buzog Önben a küzdeni vágyás és egy nagy adag tesztoszteron, Ön a mi emberünk. Mindenki bebizonyíthatja, mennyire állja meg a helyét a küzdősportok kemény világában, ahol minden mozdulatban verejtékes munka van. Most az európai ihletésű defendót ajánljuk figyelmébe, amelyet az egyik leghatékonyabb önvédelmi rendszernek tartanak, mind a harcmezőn, mind az utcán. A rendszer a letisztult, végtelenül egyszerű, szinte ösztönös mozdulatokra építkezve oktat. Bevezető órák keretében kaphat profi képzést, hogy a kemény, erőteljes mozgáskultúra felhasználásával mindennapi helyzetekben tudjon magabiztosan mozogni.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fő részére 1 alkalom önvédelmi kurzus, melynek során a speciális helyzetekben tanulhat meg önvédelmi fogásokat. A program időtartama 3-4 óra. Mindennapi élethelyzetekben történő önvédelmi gyakorlatok, mint pl. buszon, diszkóban, autóban, hajón…


Hasznos információk

- Sportos öltözet és váltócipő szükséges.
- Bizonyos csoportlétszám mellett induló program. A szervezők egyéni vendégeiket csoporthoz csatolhatják, időpont egyeztetés szükséges.
- Előképzettség nem szükséges.

Nyitvatartás

Változó időpontok. Kérjük, érdeklődjön telefonon.
A szolgáltatás nyáron nem elérhető.

Elérhetőség/Megközelítés

Defendo
http://www.defendo.hu

Cím: Változó helyszínek. Kérjük, érdeklődjön telefonon.
Telefon: 30/541-7450
E-mail: toth.laszlo@defendo.hu

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Fenyvesi Kornél 2015-01-08

Kedvcsinálónak nagyon megfelelő volt ez az egy alkalom, amin részt vettem, lehet, hogy egy új hobbit köszönhetek a feldobox kuponomnak! Igazi kihívás volt végigcsinálni számomra az önvédelmi kurzust, remek tapasztalat volt.