• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
12 980 Ft

Sminkelési technika (ÚJ)

Lehet akár kezdő, vagy csak szeretne új sminktechnikákat kipróbálni, esetleg szeretné megtudni mi illik az arcához, akkor is szakértői segítségben lesz része. Az oktató segítségével együtt készítik el a hölgyek a saját arcukon a közösen kiválasztott, hozzájuk illő sminket. Az instruktor előrajzol, segít, elmagyarázza, hogyan is készül el egy profi smink lépésről lépésre, így könnyebben el tudja sajátítani a mozdulatokat, amit otthon már rutinosan fog tudni elkészíteni. A SminkAkadémia kurzusain kivételes tudásra tehet szert. Alkalmi smink, nappali smink is lehet a kiválasztott feladat és hamarosan Ön is boszorkányos ügyességgel válhat azzá, amit éppen a körülmények megkövetelnek. Megtudja mit kell kiemelni a szépségének hangsúlyozása érdekében, és személyisége ezer arcát az elegancia magas fokán mutathatja meg a világnak. A sminkmester kezei alatt, professzionális eszközök, minőségi dekorkozmetikumok segítségével, MAC Cosmetics minőségi dekorkozmetikumai, Dior, Chanel, Lancome termékek segítségével ön is úgy sminkelhet, mint egy profi. Ismerje hát meg a titkot!


img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 főre 2 órás Csináld te is workshop, ajándék pigmenttel.


Hasznos információk

- Előzetes bejelentkezés szükséges
- 1 tanóra 45 perces.
- Igény szerint egyéni tanmenet.
- Sminktermékek vásárolhatók a partnertől.

Nyitvatartás

Egész évben előzetes egyeztetés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

SminkAkadémia
http://www.smink-oktatas.hu

Cím: 1072 Budapest, Dob utca 58.
Telefon: 20/379-1822
E-mail: sminkoktatas@smink-oktatas.hu
Megközelítés: 4-es/6-os villamossal a Király vagy a Wesselényi utcáig, innen 300 méterre a kettő között helyezkedik el a stúdió.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Takács Eszter (Budapest), 2019-11-14

Kata egy nagyon kedves, rendkívül jól magyarázó sminkmester! Minden kérdésemre válaszolt, nagyon jó hangulatban telt el a másfél órás tanfolyam!