• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
19 970 Ft

Ráspi Borászat és Étterem

Fertőrákos és a soproni borvidék az ország egyik legszebb tája. Itt található az a pincészet, amelyet a hazai és külföldi borbarátok igazi gyöngyszemként jegyeznek. A Ráspi szőlészet borai nem csupán kiválóak, de tudvalevő, hogy a szőlő és a természet erejének legnagyobb tiszteletével készülnek. Selymességük, zamatuk, színük, tüzük nem a laboratóriumi kémia, hanem a tőkék, a szőlő saját természetéhez való igazodás, a gyümölcs iránti elkötelezettség eredménye.
Ezen borok mélységét élheti át az, aki ellátogat a Ráspi Borászat borkóstolójára, melyet helyben készült borkorcsolyák, többek között frissen sült kenyér kísérnek. Az étteremről külön is érdemes szót ejteni, hiszen a rusztikus helyiség fából faragott, nehéz asztalaira csupa olyan fogás kerül, melynek egyszerű, ámde kiváló minőségű, friss alapanyagait a kert fűszereivel változtatják lakomává a háziak. Aki ínyenc, nem hagyhatja ki!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére 8 tételes borkóstoló (0,5 dl/tétel/fő) a Ráspi Étteremben borkorcsolyával (3-4 féle sajt, alma, dió, töpörtyűkrém, túrókrém, házi készítésű kenyérrel) és a pincelabirintus meglátogatásával. A kóstolható borok: Ráspi Rosé, Kékfrankos, Kékfrankos válogatás, Merlot, Syrah, Pinot Noir, Zweigelt válogatás és Electus.

VAGY 2 fő részére 6 tételes borkóstoló (0,5 dl/tétel/fő) prémium borokból a Ráspi Étteremben borkorcsolyával (3-4 féle sajt, alma, dió, töpörtyűkrém, túrókrém, házi készítésű kenyérrel) és a pincelabirintus meglátogatásával. A kóstolható borok: Leányka, Kékfrankos válogatás, Mágus Cuvée, Pinot Noir, Zweigelt és Máté.


Hasznos információk

- Szálláslehetőség helyben.
- Borkóstolás 18 éven felülieknek.
- A pincelátogatáshoz pulóver ajánlott.
- Terasz.
- Kisállatokat fogadnak.

Nyitvatartás

Egész évben, bejelentkezés alapján.
Hétfő - Vasárnap: 11:00-22:00

Október 1-től március 1-ig hétfőn és kedden az étterem zárva van.

Elérhetőség/Megközelítés

Ráspi Étterem és Borászat
http://www.raspi.hu

Cím: 9421 Fertőrákos, Fő u. 72.
Telefon: 99/355-146
E-mail: raspi@raspi.hu
Megközelítés: Soprontól 9 km, Budapesttől 220 km az M1-es autópályán Eneséig, onnan a 85-ös úton Nagycenkig, majd Balfon keresztül Fertőrákosig, a főút mentén.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Németh Tiborné (IKERVÁR), 2019-11-23

Nagyon finomak voltak a borok és a tulajdonos rendkívül közvetlen és segítőkész volt.


Fodor Richárd (Dunaújváros), 2019-10-25

Habár nagyon kedvesek voltak, a vendéglátóknak mintha fogalmuk sem lett volna, miért vagyunk ott, pedig előzetesen e-maileztünk és egy nappal korábban telefonáltunk is. Nem sokat tudtunk meg a borokról sem, a pincészetről sem. Finom volt az étel - bár nem tudták felszolgálni, amit először szerettünk volna. A borok finomak voltak, de nem volt szakmai ismertető. A személyzet viszont nagyon kedves volt. A felszolgáló hölgy (konyhai kisegítő, talán) nagyon kedves és vendégszerető volt.


Menner Ervin (Nyergesújfalu), 2017-09-17

Kedves, barátságos fogadtatás, nagyszerű borok és ételek.


Horváthné Szabó Ágnes 2013-12-07

Meglepetés élményével szolgált a szállás (ilyennel egyszer, Dél-Afrikában találkoztunk) a szoba közepén egy hatalmas, lábakon álló kád, körülötte mécsesek, minden ígényt kiszolgáló berendezés,tv. Kellemesen elbeszélgettünk a borásszal.