• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
16 990 Ft

Quaddal a terepen

Gyűrjön maga alá minden buktatót, diadalmaskodjon bármilyen terepen! Lépjen be a quad világába, egy teljesen új dimenzióba, ahol megszűnnek a korlátok, és csak az akadályokat nem ismerő négy kerék létezik! A törökbálinti Quad Toursnál a határtalan képességek élményével gazdagodhat. Pattanjon fel egy quadra, és tegye próbára tudását akár a legrázósabb terepen egy 250 cm3-es géppel. Meglátja, semmi nem állhatja útját. Próbáljon ki egy terepjáró pályát, gázoljon át vízmosásokon, vagy száguldjon végig egy izgalmas pályán, ahol piros lámpa és autósáv nélkül tapasztalhatja meg a manőverezés izgalmait. Érezni fogja, ahogyan ereje megsokszorozódik, és eddig nem ismert képességeket fedez fel magában. Akár kezdő, akár gyakorlott a száguldozásban, profi felszereléssel és lélegzetelállító pályákkal várja Önt a dinamika és a legyőzhetetlen technika horizontja!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fő részére 1,5 órás pályaquadozás vagy quadtúra terepen.

VAGY 2 fő részére 50 perces pályaquadozás, vagy quadtúra terepen.

VAGY 2 fő részére 50 perces quados „Bányakaland” Törökbálinton.

VAGY 1 felnőtt és 2 gyerek részére 50 perces quados program.

VAGY 2 felnőtt és 1 gyerek részére 30 perces quados program.

VAGY 3 fő részére 1 órás terepjárós kaland terepjáróvezetés Törökbálint-Érd-Sóskút térségében.


Védősisak, védőoverall, porszemüveg biztosítva.


Hasznos információk

- Előzetes időpont egyeztetés szükséges.
- A gyerek quad 5 éves kortól, a felnőtt quad 18 éves kortól vezethető.
- Személyazonosságot igazoló okmányt vigyen.
- A programokat rövid oktatás előzi meg.
- A quadok típusa: Kymco KXR250, MXR150, MXU150 és MXU250
- Öltözet: lehetőleg hosszú sportnadrág, hosszú ujjú felsőruházat és zárt cipő, ami fogja a bokát.

Nyitvatartás

Egész évben bejelentkezés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

RMC Motor - Quad Tours
http://www.quadtours.hu

Cím: 2045 Törökbálint, Bajcsy- Zsilinszky utca 71.
Telefon: 23/336-261, 20/389-9802
E-mail: info@quadtours.hu, info@rmcmotor.hu
Megközelítés: Törökbálint Budapest szélétől kb. 6-8 km-re fekszik, a 272-es busszal is megközelíthető. A program helyszínét egyeztesse Partnerünkkel.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Tollas Tímea (Budapest), 2019-06-10

Ati,a quados túravezető nagyon kedves volt,többször megálltunk fényképezkedni is.Szuper élmény volt nekem,igazán emlékezetes marad!! Az adrenalin átélése az,ami igazán pezsdítően hatott rám! A száguldás,és a hegymenetek kipròbálása teljesen új kapukat nyitott meg a számomra, végre nem féltem!!


Fűtő Anikó (Gyöngyös), 2017-12-21

"Biztosítottak védőoverállt és védősisakot számunkra, nagyon segítőkészek voltak, minden az elképzelésünk szerint alakult.... sőt még jobban is mint amire számítottunk! A párom elakadt a sárban a quaddal, és ki kellett vontatni, fantasztikus panoráma tárult elénk a havas tájjal. Nagyon élménydús volt az egész program."


Nyevrikel Attila (Mór), 2017-11-04

"A Quadok tökéletesen működtek, a környezet a terep fantasztikus volt. A vezető és a túra hossza is tökéletes volt. Megtanultam kezelni a járművet és ezek után kalandos vezetési élményben volt részem. Egyszerűen fantasztikus volt. Csak is ajánlani tudom, nagy élmény és biztosan vissza megyek még ide!!"


Tillmann Dóra (Budapest), 2017-10-14

Szuper program volt, a barátomat leptem meg vele egy éves évfordulónkra. Iszonyatosan élvezte :)


Csapka Krisztián (Budapest), 2017-09-23

Profi szervezés, kedves kiszolgálás, ahol mi, vendégek voltunk az elsők. Szép helyeken jártunk, egyedülálló élmény volt, és teljesen más szemszögből láttuk a tájat.


Schmidt Péter (Budapest), 2017-06-10

A túravezető rugalmas, segítőkész és barátságos volt. Nagy élmény volt quadozni a gyerekeimmel. Láttam, hogy ők is élvezték. A lányom, aki 16 éves, félve indult neki, mert azt gondolta nem fog menni a vezetés, de végül élvezte. A fiam, aki 19 éves, pont azt a quadot kapta, amelyiket kinézte magának. Éllveztük a túrát, de sajnos csak egy fotó készült, az is kutyafuttában.


Somlainé Viktória (Budapest), 2017-05-20

Gyorsan és gördülékenyen ment a bejelentkezés. Kedves és profi a csapat, a lehető legtöbbet hozták ki számunkra a terepen. Segítőkészek voltak velünk, kezdőkkel is. Jó járműveket kaptunk. Az erdőbe kanyarodva a vezetőnk quadjával kihúztunk egy bajba jutott (sárba ragadt) autót az erdő közepén. Önmagában is izgalmas és kalandos az élmény, nagyon klassz helyeken kanyarog az ösvény, amiket bejártunk. Köszönjük az RMC Motor cégnek a szuper quadozást!


Somlai Gábor 2017-05-20

Jó járműveket kaptunk, a vezetőnk nagyon jó és izgalmas helyekre vitt bennünket. Ahogyan véget ért az időtartam, azonnal újra indultam volna, annyira tetszett. Biztosan újra fogok menni.


Reiger Szabina 2017-03-13

Rendkívül elégedett vagyok a programmal, főleg a quadtúrát lebonyolító vezetővel,aki kedves, segítőkész és vicces. A túra során sikerült legyőznőm a kezdeti bátortalanságomat, ami nagyszerű élmény volt!


Ábel-Bokor Andrea 2016-11-26

Nemcsak páromat hoztam a programra, hanem az ő 10 éves unokaöccsét is. A túravezető nagyon kedves és türelmes volt, először a gyerekkel gyakorolt utána indultunk a túrára. A túra felénél ránk, felnőttekre koncentrált, élveztük az emelkedőket és a lejtőket


Adorján-Horváth Zsófi 2016-11-19

Nagyon izgalmas és élvezetes volt a quad túra, nagyon örülök, hogy Feldobox kupont kaptunk ajándékba, mert magunktól nem biztos, hogy eszünkbe jutott volna ez a program, pedig nagyon jól éreztük magunkat. Az RMC Motor Kft-nél pedig nagyon kedvesek voltak. Mindenen át tudtam hajtani a quaddal, árkon-bokron, vizeken keresztül :)


Schönek Vilmos 2016-10-22

Kellemesen halk, jó teljesítményű gépek,a túra átlagsebessége lehetett volna nagyobb is :))


Székely Nándor Attila 2016-09-24

A quad túra nagyon tetszett, jó minőségű felszerelést és quadokat kaptunk, szép tájon lehettünk. Nagyon jól éreztük magunkat! A legjobb a jó társaság és jó hangulat volt! :)


Tóth János 2015-10-29

Minden felszerelés biztosítva volt egy jó quadozáshoz,és egy kellemes délutánhoz a fiammal.Körültekintő és mindenre,mindenkire odafigyelő vezetőnk volt,aki egyenként figyelt,és segített mindenkinek.A túra végén a cross pálya egy külön élmény volt mindenkinek! Köszönjük! A cross terep quaddal egy igazi élmény volt!!!!


Csiszár Kornél 2015-09-13

Minden tökéletes volt. A túravezető, kedves, megbízható, segítőkész volt. Meg voltam elégedve a programmal.


Kiss Helga 2014-12-30

Felszerelésünk sisakot, szemüveget, kesztyűt és egy védő ruhát tartalmazott. A védőruhával volt egy kis méretprobléma, mivel azt mondtaák, hgy nem szoktak lányok menni erre a programra, de gy is nagyon jó volt az egész. Az volt a legjobb, hogy gyönyörű időben( havazott miközben sütött a nap) "száguldhattunk" a fenyőfákkal övezett réten át. Nagyon aranyos volt mindenki, az eljutásban és visszajutásban is segítettek Törökbálint és Érd között.


Pribusz Péter 2014-11-22

Felkészült túravezetők. Jól, pontosan leszervezett program (csak mi késtünk pár percet) :). Nagy élmény volt feleségemnek és nekem is. Még fogunk velük találkozni...! :)


Für Sándor 2014-09-27

Őrületes adrenalinlöket volt a feleségemnek (ő ugyanis ritkán vezet), nekem pedig igazi relaxációs tréning. Csodálatos időnk volt, jó volt a csapat...és jó volt hallgatni a feleségem önfeledt kurjongatásait. Nagyszerű élményben volt részünk.


Bánszegi Tamás 2014-08-22

Terepen quaddal programot választottam, ahova 9éves fiamat vittem magammal.A kedves, segitőkész túravezetőknek köszönhetően,nagyszerű élményben volt részünk.Elöszőr próbáltuk ki a quadozást,de biztosan nem utoljára! A túravezetők készítettek számunkra képeket,így megörökítve az élményt ,amit megoszthattunk másokkal is.


Nagy Ádám 2013-12-13

Nagyon kellemes túra volt, nagyon rendes, figyelmes vezetővel. A túra izgalmas és látványos volt, tele élményekkel, csak ajánlani tudom. A várakozási helyszín lehetne színvonalasabb.


Nagy László 2013-11-30

A quadok rendben voltak, a túravezetők segítőkészek, udvariasak, szakképzettek voltak. Örülök, hogy a párommal mindketten élveztük a programot.


Simon Szilvia 2013-08-31

Nagyon tetszett a szervezés, és főként a vezető. Nagyon készséges, rugalmas, és közvetlen, barátságos volt. Bármikor szívesen visszamennék. A felszerelés is profi volt. Maga a quadozás élménye volt a legjobb, ott is főként a kalandosabb részek tetszettek.


Dr. Zarándi Adrienn 2013-08-29

Quaddal terepen- az egész fantasztikus volt!! Bihari Zoltán vezető oktató segítségével felejthetetlen quados élményben volt részünk! Az egy óra quadozás majdnem 2 órás lett....fantasztikus volt.


Ujvári Tibor 2013-07-06

Felejthetetlen élmény volt, kiváló túravezetőkkel, látvánnyal, maximális tájékoztatással és biztonságérzettel.


Hanzsek László 2012-12-01

Nagyon elégedettek voltunk, mivel a túravezetők nagyon kedvesek voltak és maximálisan ki tudtuk használni a tervezett időkeretet. Gyakorlatilag csakis pozitív emlékek maradtak. Sikerült teljesen kikapcsolni és azt az egy órát élvezetesen eltölteni.


Schmidt Zoltán (Makó), 2011-10-03

Szülinapom alkalmából Feldobox Kaland dobozt kaptam, és a Quadot választottam. A túravezető nagyon jó fej volt, mivel a kéréseit/előírásokat betartottuk egy engedékenyebb jutalom quad-ozást is kaptunk és az 1 óra helyett bő másfél óra lett a túra, amit nagyon élveztünk! Az apró szépséghiba, hogy mivel ez egy "piszkos" kaland jó lett volna egy helyiség ahol át lehetett volna öltözni. Ettől eltekintve megérte, mert izgalmas tájakon Quad-ozhattam!