• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
49 975 Ft

Quad & rock'n roll

Gyűrjön maga alá minden buktatót, diadalmaskodjon bármilyen terepen! Lépjen be a quad világába, egy teljesen új dimenzióba, ahol megszűnnek a korlátok, és csak az akadályokat nem ismerő négy kerék létezik! A törökbálinti Quad Toursnál a határtalan képességek élményével gazdagodhat. Pattanjon fel egy quadra, és tegye próbára tudását akár a legrázósabb terepen egy 250 cm3-es géppel. Meglátja, semmi nem állhatja útját. Próbáljon ki egy terepjáró pályát, gázoljon át vízmosásokon, vagy száguldjon végig egy izgalmas pályán, ahol piros lámpa és autósáv nélkül tapasztalhatja meg a manőverezés izgalmait. Érezni fogja, ahogyan ereje megsokszorozódik, és eddig nem ismert képességeket fedez fel magában. Akár kezdő, akár gyakorlott a száguldozásban, profi felszereléssel és lélegzetelállító pályákkal várja Önt a dinamika és a legyőzhetetlen technika horizontja!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

4 fő részére 1,5 órás quadtúra terepen vezetővel.

VAGY 2 fő részére 3 órás quadtúra terepen.

VAGY 4 fő részére 1 órás quadtúra terepen patakparti piknikkel vagy tanyasi vendéglátással Törökbálint-Érd-Sóskút térségében.

VAGY 4 fő részére 1,5 órás quados „Bányakaland” vetélkedővel Törökbálinton.

VAGY 6 fő részére 50 perces quadtúra.

VAGY 2-3 fő részére 3 órás terepjárós kaland, terepjáróvezetés.

VAGY 4-6 fő részére 2 órás terepjárós kaland, terepjáróvezetés.

VAGY 2-3 fő részére 2 órás terepjárós kaland patakparti piknikkel vagy tanyasi vendéglátással Törökbálint-Érd-Sóskút térségében.

VAGY 4-6 fő részére 1 órás terepjárós kaland patakparti piknikkel vagy tanyasi vendéglátással Törökbálint-Érd-Sóskút térségében.


Védősisak, védőoverall, porszemüveg biztosítva.


Hasznos információk

- Előzetes időpont egyeztetés szükséges.
- Vezetőként alsó korhatár 18 év.
- Személy azonosságot igazoló okmányt vigyen.
- A programokat rövid oktatás előzi meg.
- Öltözet: lehetőleg hosszú sportnadrág, hosszú ujjú felsőruházat és zárt cipő, ami fogja a bokát.
- A helyszínen a parkolás megoldott.

Nyitvatartás

Egész évben bejelentkezés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

RMC Motor - Quad Tours
http://www.quadtours.hu

Cím: 2045 Törökbálint, Bajcsy- Zsilinszky utca 71.
Telefon: 23/336-261, 20/389-9802
E-mail: info@quadtours.hu, info@rmcmotor.hu
Megközelítés: Törökbálint Budapest szélétől kb. 6-8 km-re fekszik, a 272-es busszal is megközelíthető. A program helyszínét egyeztesse Partnerünkkel.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Karakas Adrián 2017-12-15

Barátságos közeg. Tökéletesen meg vagyok elégedve a program minőségével.


Kabai-Pintér Adrienn 2016-10-08

A szervező cég rendkívül rugalmas volt, az ügyintézés egyszerű és gyors. Nagyra értékeltük, hogy két fővel is elindították a túrát, így a számunkra alkalmas hétvégén tudtunk menni és nem kellett másokhoz igazodni. A túravezető rendkívül korrekt, segítőkész, figyelmes és szórakoztató volt. Komplett védőruházatot és jó minőségű quadokat biztosítottak. A túraútvonal jól kiépített, rendezett és karbantartott volt. A program számos terep és élményelemet tartalmazott. A legjobban a drift, cross pályát és mocsaras terepeket élveztük. Igazi adrenalin élmény volt!


Dr.Szilágyi Veronika 2012-12-30

Egy barátunktól kaptuk Nászajándékba a Feldobox utalványt. Quadozni voltunk. Nagyon segítőkészek és kedvesek voltak a túravezetők, így mi is sikerrel vettük az akadályokat.


Jakab Benjamin (Sződliget), 2012-06-09

A túravezető nagyon felkészült volt, kedves, barátságos, élménydús túrát biztosított számunkra. Az egyetlen észrevételem: a programfüzetben 4kerék meghajtású quadokról volt szó, de hátsó kerekes quadokkal mentünk át a terepen, persze így is élveztük a kalandozást.Köszönön szépen, nagyon jó születésnapi ajándék volt!