• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
99 900 Ft

Privát jógaoktató

Mi a közös Madonnában, Stingben, Gisele Bündchenben, David Beckhamban és Jessica Albában? Közismert, rajongásig szeretett, sikeres sztárok, igen… és mind a jógát nevezik meg külső és belső egyensúlyuk kulcsaként! „A jóga az egyik legértékesebb ajándék, amit az ember saját magának adhat.” Ez a csodálatos rendszer évezredek alatt formálódott, csiszolódott az emberiség javára, és mostanra óriási a kínálat jógaórákból, mindenki megtalálhatja a hozzá közelálló stílust. Mégis van, aki bár érdeklődik, nehezen indul el kipróbálni, nem tudja, hol kezdje. És van, aki elmerészkedik egy csoportórára, de amikor egy pózba könnyen bele tud helyezkedni, az gyanússá válik, elbizonytalanodik… Ez az élmény nekik kínál egy személyre szabott ismerkedési lehetőséget: úgy fedezheti föl ezt a fantasztikus mozgásrendszert, ahogy a sztárok, saját, privát oktatóval!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

4 alkalom 1,5-2 órás egyéni foglalkozás. Az első beszélgetést személyre szabott gyakorlások követik, melyek célja lehet egy általános fizikai- (és lelki-) állapotjavítás, de kerülhet a hangsúly egy speciális területre is, mint pl. a stressz kezelése, tartásjavítás, gerinckarbantartás, hormonegyensúly... az Ön igényei szerint.

VAGY Kisbabára vágyó nőknek részvételi lehetőség egy Babafészkelő csoportban, az aktuális csoportindulás függvényében.


Hasznos információk

- Tévhit, hogy a hajlékonyság előfeltétel: nem az! Se tapasztalat, se hajlékonyság nem kell, csak nyitottság és egy csepp kíváncsiság.
- Kényelmes, a mozgást nem akadályozó öltözettel készüljön és 2 órával jógagyakorlás előtt már ne egyen.
- Esetleges sérülésekről, betegségről feltétlenül tájékoztassa oktatóját!
- Helyszín megbeszélés szerint, személyesen vagy online oktatás.

Nyitvatartás

Egyedi, egyeztetett időpontokban. Babafészkelő csoportok a honlapon.

Elérhetőség/Megközelítés

Balogh Erika jógaoktató
https://www.babafeszkelo.hu

Cím: Több helyszínen
Telefon: 20/539-1877
E-mail: erika@babafeszkelo.hu
Honlap: www.privatjogaoktato.hu
Megközelítés: Helyszín megbeszélés szerint, Budapest 2. kerületében és környékén. Online óra is lehetséges. Egyeztessen telefonon!

Megtekintés térképen

Videó