• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
16 885 Ft

Óriás labirintus & emlékpark

Minden kalandvágyó felnőttben ott lakozik a gyermek. És mire vágyik minden gyerek és felnőtt? Minél több élményre. Az ópusztaszeri Csillagösvény Útvesztő Öko Élménypark különleges, Közép-Európában egyedülálló labirintusrendszereiben a látogató rádöbben az útkeresés szórakoztató oldalára, a logikai feladványok, a népi-és gyermekjátékok pedig nem csupán a kisebbeknek jelenthetnek élvezetes időtöltést. Ha betéved Európa legnagyobb sövénylabirintusába, bolyongásai közben találkozhat a magyar történelem ismert alakjaival, valamint a földrajz és élővilág sokszínű képviselőivel. A különleges, természetes anyagokból készült számtalan fejlesztő játékot bemutató játszótéren a nagyok is újra élhetik a gyermekkor kíváncsi gondtalanságát. Miután mindenki kijátszotta magát, a program az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban folytatódik, ahol a magyar történelemben tett séta közben számos emlékhelyet és alkotást tekinthet meg az ide látogató.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 felnőtt és 1 gyerek részére belépő a Csillagösvény Útvesztő Öko Élményparkba, és Feszty jegycsomag az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba.

- Csillagösvény belépőjegy tartalma: sövénylabirintus, fűzfafonat-labirintus, szőnyeglabirintusok, számháború pálya, éjszakai labirintusozás.

- Feszty jegycsomag tartalma: Skanzen, Nomád Park, Rotunda kiállításai Panoptikum nélkül, Feszty-körkép.


Hasznos információk

- Előzetes bejelentkezés szükséges.
- A jegyeket a Csillagösvény Élményparkban lehet átvenni az élménykupon ellenében. Az Ópusztaszeri Emlékpark kasszáinál nem váltható be.
- Éjszakai labirintusozási lehetőség a meghírdetett napokon, vagy előre egyeztetett időpontban minimum 8-10 fő részvételével.

Nyitvatartás

Csillagösvény Élménypark:
Március 15. - Április 30.: Kedd-Vasárnap 09:00-18:00
Május 1. - 31.: Kedd-Vasárnap 09:00-19:00
Június 1. - Augusztus 31.: Kedd-Vasárnap 09:00-20:00
Szeptember 1. - November 16.: Kedd-Vasárnap 09:00-18:00

Ópusztaszeri Emlékpark:
Március 14. - Október 31.: Kedd-Vasárnap 10:00-18:00
November 1. - Március 13.: Kedd-Vasárnap 10.00-16.00

Elérhetőség/Megközelítés

Csillagösvény Útvesztő Öko Élménypark
http://www.csillagosveny.com

Cím: 6767 Ópusztaszer, Szoborkert utca 1.
Telefon: 30/981-9914; 70/367-4345
E-mail: info@csillagosveny.com
Megközelítés: Budapesttől az M5 autópályán a 140-es lehajtóig. Szegedtől 28 km-re.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Preimayer Erika 2017-03-07

A 25. házassági évfordulónkat ünnepeltük meg itt. A Feszty-körkép csodálatos, a személyzet a fogadtatás kifogástalan. A Szeri Csárdában ebédeltünk, nagyon finom, kiadós az étel, a kiszolgálás átlagon felüli! Csodálatos napot töltöttünk itt. Köszönjük szépen!


Závotiné Máthé Andrea 2016-10-07

Szó szerint egy kellemes, gyermekkori emlékekkel teli időutazáson vettem részt, miközben a Skanzen, a Nomád Park, Rotunda kiállításait tekintettük meg. A Feszty- körkép csodálatos, háromszor jártam körbe, s mindig újat fedeztem fel.