• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
49 975 Ft

Önvédelmi képzés

Ha kiváló állóképesség, biztos testtudat és a harcművészeti fogások mesteri alkalmazása a célja, mindemellett pedig buzog Önben a küzdeni vágyás és egy nagy adag tesztoszteron, Ön a mi emberünk. Mindenki bebizonyíthatja, mennyire állja meg a helyét a küzdősportok kemény világában, ahol minden mozdulatban verejtékes munka van. Most az európai ihletésű defendót ajánljuk figyelmébe, amelyet az egyik leghatékonyabb önvédelmi rendszernek tartanak, mind a harcmezőn, mind az utcán. A rendszer a letisztult, végtelenül egyszerű, szinte ösztönös mozdulatokra építkezve oktat. Intenzív, speciális tréning keretében kaphat profi képzést, hogy a kemény, erőteljes mozgáskultúra tanulásával nemcsak még jobb fizikumra tegyen szert, hanem teljesebb énképre és belső harmóniára leljen.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fő részére 1 alkalom speciális defendo tréning, melynek során folyamatos edzés keretében önvédelmi képzésben vehet részt. A program időtartama 3-4 nap.


Hasznos információk

- Sportos öltözet és váltócipő szükséges.
- Bizonyos csoportlétszám mellett induló program. A szervezők egyéni vendégeiket csoporthoz csatolhatják, időpont egyeztetés szükséges.
- Előképzettség nem szükséges.

Nyitvatartás

Az órarendről tájékoztatást telefonon és a partner honlapjáról kaphat.

Elérhetőség/Megközelítés

SA Gym
http://www.sagym.hu

Cím: 1131 Budapest, Victor Hugo utca 6.
Telefon: 30/541-7450
E-mail: info@sagym.hu
Megközelítés: A Lehel térig M3-as metróval vagy 14-es villamossal, onnan 2 perc sétára található. Autóval érkezőknek parkolási lehetőség a környező utcákban térítés ellenében.

Megtekintés térképen