• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
16 885 Ft

Old course golf élmény

Nem véletlen, hogy napjainkban a golf népszerűsége Magyarországon is egyre nagyobb. A golf ügyességet és kitartást igénylő játék. Séta, kirándulás, természetjárás és a sport izgalma. Ha eddig csak a megvalósítandók listáján szerepelt, most próbálja ki! Nem, kizárt, hogy egy életre rabul ejti ez az elegáns szabadidős tevékenység. A Szentendrei-sziget északi csücskén, Kisoroszinál elterülő, 60 hektáros, lankás és dűnés 18 lyukú par 72-es golfpálya várja Önt és családját. Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő, Budapesttől mindössze 30 perc autóútra fekvő létesítménye mindenki számára tartogat élményt, aki szereti a sportot, a természetet és a jó társaságot, valamint szívesen gyönyörködik a Dunakanyar festői tájaiban.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fő részére Green Fee 9/18 lyukra (bármikor) + ajándék 1 kosár labdával.

VAGY 2 fő részére 1 alkalom 50 perces óra Vezető Pro oktatóval, majd lehetőség a gyakorló pálya használatára 4 kosár labdával.

VAGY 1 fő részére 2 alkalom 50 perces óra Vezető Pro oktatóval, majd lehetőség a gyakorló pálya használatára 2 kosár labdával.

Green Fee használatához pályaalkalmassági vizsga szükséges.
Szükség esetén teljes felszerelés biztosított.


Hasznos információk

- Green Fee használathoz pályaalkalmassági vizsga szükséges.
- Kezdőknek és haladóknak egyaránt.
- Magyarul és angolul beszélő oktatók.
- A golf szabályainak megfelelő viselet ajánlott (pólóing, hosszú szövetnadrág – nem farmer).
- Helyszínen igénybe vehető étterem, büfé, klubhelység, öltöző, terasz, nagy szintkülönbségű Pitching-Putting Green és Driving Range célgreenekkel.

Nyitvatartás

Egész évben.

Programlehetőségek helyben

A golfpálya éttermében 30% kedvezménnyel fogyaszthat.

Elérhetőség/Megközelítés

Magyar Golf Club Kisoroszi
http://www.magyargolfclub.hu

Cím: 2024 Kisoroszi, Golf út 1. Golfpálya (Szentendrei-sziget)
Telefon: 26/592-020; 70/365-9034
E-mail: recepcio@magyargolfclub.hu
Megközelítés: Budapest felől a 11-es főúton Tahitótfalunál forduljunk jobbra, majd balra a Táncsics Mihály úton végig. Volánbusszal az Árpád hídtól a 898-as járattal.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Szarka Emese 2016-07-09

Fantasztikusan sok mindent tudtunk meg elméleti és gyakorlati szinten egyaránt a golfról. Bármennyi időt a pályán tölthettünk gyakorlással, két oktató is foglalkozott velünk. Óriási élmény volt számomra!i Hosszas gyakorlás után lett sikerélményem. Az edzők visszajelzése alapján van érzékem ehhez a sporthoz :) (Legalábbis, ami a technikáját illeti úgy, mint testtartás, lendítés stb., de golflabda találatom ritkán volt. :)) KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNJÜK!


Kneifel Mónika 2013-10-25

jól felkészült, kedves oktató várt minket. Biztosított volt a teljes felszerelés az oktatáshoz és gyakorláshoz. Csodálatos napos őszi időben ismerkedtünk a golf alapjaival, gyönyörű környezetben.


Takács Katalin 2013-06-29

Kellemes környezetben, jó kiszolgálás mellett élhettük át elsö golfélményünket. Az étterem kínálata és minösége kitünö. Az oktatás során sokat tanultunk a golfrol és az oktató figyelmessége révén a szintünknek megfelelő oktatást kaptuk. Szívesen megyünk vissza késöbb is.