• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
9 900 Ft

Nyitott barkácsműhely

Sokan vannak, akik akár sikeres és hosszú karrierrel a hátuk mögött egyszercsak így sóhajtanak fel: "Bárcsak asztalos lettem volna!" Eljött tehát az idő, hogy olyan hobbit találjon magának, amely segít elszakadni a mindennapi feladatok rutinjától, és igazi flow élménnyel, valamint az alkotás örömével ajándékozza meg. A Creator Nyitott Műhely mindenkit szívesen fogad, aki úgy érzi, örömét leli a kreatív kétkezi munkában. A vendégek választhatnak a műhely kínálta lehetőségek közül is, de saját maguk által megálmodott bútorok elkészítéséhez is igénybe vehetik a kiválóan felszerelt alkotóteret, valamint a mesterek segítségét. Az alkotás elmélyült folyamata sokak számára meditáció. Élje át!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fő részére 3 óra szabad műhelyhasználat, akár kombinálva is a következő lehetőségek közül: standard munkaállomás, 3D nyomtató, Canon IPF670 tekercsnyomtató, festőterem.


Hasznos információk

- Előzetes bejelentkezés szükséges.
- 10 éves kor felett gyerekek is részt vehetnek a porgramokon felnőtt kísérővel.
- A munkaállomások szakemberek segítségével vehetőek igénybe.
- A felhasznált anyagok, segédanyagok külön térítendőek.
- Az alapanyagokról mindenkinek magának kell gondoskodnia, de egyeztetés esetén a műhely beszerzi, melyek külön térítendőek.

Nyitvatartás

Hétfő – Szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: Zárva

Elérhetőség/Megközelítés

Creator Nyitott Műhely
http://www.creatorbudapest.hu

Cím: 1141 Budapest, Mályva u. 15
Telefon: 1/613-5979, 20/221-7744
E-mail: hello@creatorbudapest.hu
Megközelítés: Az Örs Vezér térről 3/62/62A villamossal 1 megálló Zugló irányába, onnan 4 perc sétával elérhető a műhely. Autóval parkolási lehetőség a műhely előtt.

Megtekintés térképen

Videó