• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
15 980 Ft

Művészetek Palotája

Mióta csak felépült, hazánk kulturális életének megkerülhetetlen és összművészet tekintetében egyik legnívósabb intézménye a MÜPA. Világszínvonalú komoly- és könnyűzenei koncerteknek, színházi és tánc előadásoknak, gyerekprogramoknak, képzőművészeti kiállításoknak ad otthont ez a gyönyörű épület. Most a Fesztivál Színház rendkívül változatos és magasszínvonalú előadásaira hívjuk fel a figyelmét. Érdemes átböngészni a programot, mely irodalmi, modern és klasszikus balett, néptánc, komoly-és könnyűzenei, valamint a szó nem hagyományos értelmében vett cirkuszi produkciókat listáz olyan nevekkel mint a Budapesti Fesztiválzenekar, Nemzeti Táncszínház, Gergye Krisztián Társulat, Bozsik Yvette, Recirquel Újcirkusz Társulat, Frenák Pál, Szegedi Kortárs Balett, Magyar Állami Népi Együttes – hogy csak a felsorolás elejét említsük, de lesz itt szüreti mulattság is. Belátjuk, a választás nem könnyű, de ha csukott szemmel bökne rá a programra, akkor sem kellene csalódnia!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére belépés a MÜPA Fesztivál Színház termének bármelyik programjára, azaz évente több mint 50 különböző műsorra. Bármilyen kategóriájú jegy foglalása lehetséges a szabad helyek függvényében.


Hasznos információk

A MÜPA előadásaira élménykuponját kizárólag a Feldobox irodájában lehet jegyekre váltani. A beváltáskor elérhető szabad helyek közül lehet választani. A korlátozott számú jegyek miatt érdemes minél előbb jelentkezni a kiszemelt előadásra.

Nyitvatartás

- A jegyeket munkanapokon tudja átvenni élménykuponjával a Feldobox irodában.
- A programok változó napokon és időpontokban kerülnek megrendezésre. A műsorokról és azok időpontjáról előzetesen a MÜPA weboldalán tájékozódhat.

Elérhetőség/Megközelítés

Művészetek Palotája
http://www.mupa.hu

 • MÜPA elérhetőség

  Cím: 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.
  Telefon: 1/555-3301

  Megtekintés térképen
 • Feldobox iroda a jegyátvételhez

  Cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 56. fsz. 1.
  Telefon: 1/315-2312, 1/786-5670
  E-mail: info@feldobox.hu
  Megközelítés: Kérjük tekintse meg a kapcsolat menüpontot.

  Megtekintés térképen

Videó