• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
16 885 Ft

Hungaroring Motoros Akadémia

A motorozás sokak számára jelenti az élvezetes helyváltoztatás lehetőségét. Szabad és praktikus járgány, ráadásul fejleszti az érzékeket, valamint az ügyességet. A városi motoros gyakran érezheti úgy, hogy szeretne többet kihozni magából és a motorjából. Aki így gondolja, az ki ne hagyja ezt a lehetőséget! Hozza el motorját a Hungaroringre, és vegyen részt az Open Road képzésen, ahol maga is rácsodálkozhat, mire képes megszokott kis vasparipája. Érdekes elméleti tudnivalókat sajátíthat el, aszfalton és földpályán tesztelheti tudását. Ha a földpályás dirt tréninget választja, motort is kap maga alá, és azon gyakorolhatja az off-road motorozás trükkjeit. Akármelyik tanfolyamot választja, egyben biztos lehet: olyan tudás birtokába jut, amellyel a motorozás egy életre szóló kalanddá változik!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

7 órás „Open Road” motoros képzés saját motorral: 2-3 óra elmélet, 2 óra földpályás motorozás, 2 óra aszfaltozott tanpálya használat és 1 óra pályamotorozás. A résztvevők reggel sós süteményt, kávét vagy cappuccinot, délben két szendvicset kapnak.

VAGY 3 órás „Földpályás dirt képzés” Yamaha XT125R motorral: a bemelegítés és egyensúlygyakorlatok után a résztvevők megtanulják a megcsúszások kezelését, szűk fordulók bevételét, súlypontok megfelelő helyen történő elhelyezését, centizgetést.


Hasznos információk

- Előzetes időpont egyeztetés szükséges.
- A-kategóriás jogosítványát vigye magával.
- Kipihenten érkezzen.
- Fizetős büfé helyben.

Nyitvatartás

Egész évben előzetes bejelentkezés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Hungaroring Motoros Akadémia
http://www.uralomamotorom.hu

Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon: 28/441-951
E-mail: juhasz.erika@tanpalya.hu
Megközelítés: Az M3-as autópályán Budapesttõl kb. 20 km-re (ki van táblázva) a Hungaroringen, a fõbejáraton keresztül lehet megközelíteni.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Benkovics Gábor 2014-09-18

Profi szervezés, profi oktatókkal. Saját határaimat feszegettem profi instruktori segítséggel.