• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
11 875 Ft

Mecsextrém kalandpark

Látogasson el gyermekeivel a Pécs közelében található Mecsextrém Kalandparkba, ahol rengeteg színes, izgalmas, mozgalmas és szórakoztató program várja Önöket egy helyen, az erdő közepén, a természetben. Ebben a kalandparkban minden megtalálható, ami az önfeledt kikapcsolódást szolgálja. A természettel harmóniában épült erdei környezetben olyan élményközpontot álmodtak meg és alakítottak ki, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat. Van itt erdei bob, alpesi kötélpark, x-jump, odú tanoda, kéttornyú kötélpiramis, gokart, lovas iskola, játszóház, csúszópálya, mászófal, kalandvár, ugrálóasztal, labirintus, megannyi kipróbálásra váró élmény. Jöjjön el, szerezzen magának és szeretteinek egy felhőtlen napot! A Mecsextrém Kalandpark egyedülálló programokkal várja, az ország bármely tájáról is érkezik.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 felnőtt és 1 gyerek részére családi belépőjegy 1 alkalomra.


A belépőjeggyel igénybe vehető szolgáltatások: alpesi kötélpálya, tiroli lecsúszópálya, erdei bob, x-jump, boulder fal, mászófal, lőszimulátor, 3D karika, rodeó bika, fenyves labirintus, frizbi pálya, a játszóház és az udvar korlátlan használata.


Hasznos információk

- A felnőtt kötélpályákat legalább 150 cm magas személyek használhatják, 14 éves kor alatt kizárólag felnőtt kísérővel. A junior pályát legalább 130 cm magas gyerekek használhatják. A gyerek pálya 3 éves kortól használható.
- Zárt cipő, kényelmes ruházat ajánlott.
- Rossz időjárás esetén (eső, vihar) nem lehet igénybe venni.
- A lovasoktatás, quad, lövészet és íjászat külön fizetendő.
- A helyszínen büfé üzemel.
- Díjtalan parkolási lehetőség.

Nyitvatartás

Március közepétől november közepéig, időjárástól függően. A pontos nyitva tartás megtekinthető a partner honlapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Mecsextrém Kalandpark
http://www.mecsextrem.hu

Cím: 7628 Pécs-Árpádtető
Telefon: 72/515-927, 72/244-440
E-mail: info@mecsextrem.hu
Megközelítés: Pécsről autóval 2 km-re a 66-os számú főút mellett, Árpádtetőn található. Távolsági autóbusszal a Mánfa-Komló-felé induló vagy a 31-es helyi járattal Árpádtető megállóig. Budapesttől 200 km-re található, 2 és fél óra alatt érhető el.

Megtekintés térképen