• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
15 980 Ft

Magyar Állami Operaház

Operába menni nem csupán egy esti program a sok közül, hanem valódi szertartás, és ez természetesen a képviselt műfajok sajátosságaiból adódik. Vegyük először is az épületet. Bár az operát vagy balettet szabadtéri színpadon vagy utazó előadásként is élvezhetjük, a klasszikus ízre a világon mindenütt leginkább a város operaházában érezhetünk rá. Most nézzük a produkciót. Színházi előadás, ahol a hatást a szereplők a torkukból előtörő, lebírhatatlannak tűnő szólamokkal érik el, vagy szinte képszerű dallamokra mesélik el a történetet, beszédes és csodálatra méltó mozdulatok és mozdulatsorok segítségével. Látványosság, pompa, dráma, vagy éppen fergeteges jókedv. Az előadók a közönséget emberfeletti hangjukkal, táncukkal és játékukkal, a közönség a művészeket figyelmükkel, ünneplőruhájukkal és zajos tapsukkal tisztelik meg. A játék így nem csupán a deszkákon zajlik, hanem jó előadások alkalmával a nézőket beszippantja az opera szellemisége és dinamikája. Mindennek most ön is részese lehet, válasszon előadást!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

FIGYELEM! A Magyar Állami Operaház határozatlan ideig felújítás miatt bezárt. Az Opera előadásaira jelenleg csak az Erkel Színházba van lehetőség jegyet foglalni.

1 vagy 2 fő részére belépőjegy egy előadásra, az eseménytől és az ülőhelytől függően a Magyar Állami Operaházba.


Évente kb. 20 különböző előadás közül választhat.


Hasznos információk

A Magyar Állami Operaház előadásaira élménykuponját kizárólag a Feldobox irodában lehet jegyekre váltani. A beváltáskor elérhető szabad helyek közül lehet választani. A korlátozott számú jegyek miatt érdemes minél előbb jelentkezni a kiszemelt előadásra.

Nyitvatartás

- A jegyeket munkanapokon tudja átvenni élménykuponjával a Feldobox irodában.
- A Magyar Állami Operaház előadásai változó napokon és időpontokban tekinthetők meg. Az előadások pontos időpontjáról előzetesen a Magyar Állami Operaház weboldalán tájékozódhat.

Elérhetőség/Megközelítés

Magyar Állami Operaház
http://www.opera.hu

 • Magyar Állami Operaház

  Cím: 1061 Budapest, Andrássy út 22.

  Megtekintés térképen
 • Feldobox iroda a jegyátvételhez

  Cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 56. Fsz. 1.
  Telefon: 1/315-2312, 1/786-5670
  E-mail: info@feldobox.hu
  Megközelítés: Kérjük tekintse meg a kapcsolat menüpontot.

  Megtekintés térképen

Videó