• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
12 980 Ft

Maciművek

Ha visszagondolunk, egyetlen biztos pont volt az életünkben, zsenge gyermekkorunkban: a játék mackó. A játék mackó saját, egyéni, szinte nincs két egyforma. Most végre visszamehet a gyermekkorba, megtanulhat játék mackót készíteni. Nem olyat, amilyet a szülei vettek, nem olyat, amilyen a kispajtásának volt, nem olyat, amilyet a Triálban árultak, hanem olyat, amilyet Ön szeretne. Képzelje el álmai játék mackóját, majd a helyszínen biztosított anyagok és szerszámok segítségével, szakavatott mackómester bábáskodása mellett készítse el! A mackókészítés igazán egyedi és kreatív tevékenység, ráadásul a mackó kitűnő ajándék gyermeknek és felnőttnek egyaránt. A végeredmény pedig előre nem is sejtett boldogsággal és az alkotás örömével ajándékozza majd meg, amelyet a Maciművektől elégedetten távozók népes tábora is bizonyít. Csatlakozzon hát hozzájuk!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére 1 alkalom macikészítő tanfolyam. 1 alkalom kb. 3 órás.


A felhasznált alapanyagok és szerszámok biztosítottak. Az elkészített mackókat a kuponfelhasználó megtarthatja.


Hasznos információk

- Regisztráció szükséges.
- Maximum 5 fős csoportos foglalkozás.
- Előképzettség és kézügyesség nem szükséges.
- 6 éves kortól ajánlott.

Nyitvatartás

Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Maciművek
http://www.macimuvek.hu

Cím: 1137 Budapest, Szent István krt. 24.
Telefon: 20/993-9193
E-mail: macimuvek@freemail.hu
Megközelítés: Nyugati tértől 5 perc sétára, a Szent István körúton a Duna irányában, jobb oldalon. Az üzlet egy belső udvarban található.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Kovács Beáta (Budapest), 2011-09-07

Kollégáimtól kaptam a Hobbi dobozomat. Nagyon jól éreztem magam, a két elkészült mackó nagyon aranyosra sikerült. Kriszta igazán elbűvölő egyéniség, jó volt "alkotás" közben beszélgetni vele.


Halász Szilvia (Budapest),

Életem egyik legjobb élménye volt macit készíteni!! Barátnőmmel ketten látogattunk el Krisztához, aki ezt a meghitt kicsi macikuckót megálmodta a város szívében. Bár a központban található, a szoba csendjének köszönhetően 3 órára teljesen kizárhatjuk a nyüzsgést, miközben kezünk közt lassan összeáll egy tündéri medve. Kriszta igazán inspiráló személyiség, rengeteg ötletet merítettem tőle! Nagyon kedves és türelmes volt már az első egyeztető telefontól kezdve. A medvém neve végül Gerard lett, mert nagyon hasonlít Gerard Depardieu-re :-) (habár kicsit kacska a lába, de mentségemre szóljon, hogy még sosem csináltam korábban). Ezer köszönet Krisztának és a Feldoboxnak!