• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
12 980 Ft

A lovagló-paradicsom

A lovaglás sokak számára jelent hobbi szintű elfoglaltságot. Ez nem véletlen, hiszen amint felpattan a nyeregbe, azonnal magával ragadja Önt a korlátlan szabadság érzése, amelyet csak lóháton élhet át. A Geréby Kúriát valódi lovas terep és festői táj veszi körül, ahol testestül-lelkestül átadhatja magát a végtelen horizontnak. Ha kezdő, és száron sajátítja el a lovaglás alapjait, akkor a tréner és a kiváló hátaslovak egy életre megszerettetik Önnel ezt a kivételes sportot, amely minden lépésében az összhangról, a dinamikáról és a szabadságról szól. A lovaglás végeztével, levezetésül sétáljon egyet a hotel parkjában, és élvezze a hangulatot, amelyre mindig jókedvvel emlékezik majd vissza. Új élmény vár Önre, induljon hát, éljen át egy újabb kalandot!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1,5 óra lovaglás oktatás 2 fő részére 2 külön lóval. Kezdők futószáron, haladók karámban vagy terepen gyakorolhatnak.

A Geréby Kúria Hotel*** -ben 10% kedvezményt élvezhet a szobaárakra.


Hasznos információk

- Érdemes minél hamarabb bejelentkezni.
- Sportos, az időjárásnak megfelelő öltözet ajánlott (hosszú nadrág, csizma).

Nyitvatartás

Minden nap 8:00-12:00-ig és 14:00-18:00-ig lehet lovagolni, egész évben.

Elérhetőség/Megközelítés

Geréby Kúria Hotel***superior
http://www.gereby.hu

Cím: 6050 Lajosmizse, Alsólajos 224.
Telefon: 76/356-555; 76/356-974; 30/955-9056
E-mail: gereby@gereby.hu
Megközelítés: Budapesttõl kb. 70 km-re, a Cegléd irányába vezetõ leágazástól van kitáblázva a Geréby kúria kb. 4 km-re. Kecskeméttõl pedig 18 km-re.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Ondrék Zsanett 2016-10-22

A lovaglás jó volt, lehetett volna a fél óránál hosszabb, de utána a lovaskocsizás csodás élmény volt. igen igen nem Csodás helyszín, csodás pihenési lehetőség, a lovaskocsizás nagyon szép volt.


Vágó Tünde 2016-05-21

Mind a recepció, mind a lovarda személyzete maximálisan segítőkész, előzékeny és rugalmas volt. A szálloda, az étterem és a park is tiszta, rendezett, kellemes ottartózkodást ígér. Életemben először ültem lovon, ráadásul csodaszép környezetben, kedves emberek segítségével.


Gallai Judit 2014-09-28

Kedves, segítőkész emberek fogadtak minket, a lovász fiúk profin oktattak minket és a lovashintózást is érdekessé varázsolták. Leküzdöttem a lovakkal szembeni félelmemet.


Fehér Tamás 2012-12-29

Két éves Hanna lányom rajong a lovakért. Lehetőség nyílt a Markó nevű póni "lovaglására." Annyira élvezte, hogy le sem akart szállni róla. Hogy ne csak a kislányunk gazdagodjon egy lovas élménnyel, a lovászfiúk befogtak két lovat és meginvitáltak bennünket egy kis kocsikázásra a Geréby Kúria környékén. Ezúton is külön köszönet érte!


Csáti Csilla (Göd), 2010-12-18

Minden szuper volt, nagyon jól éreztük magunkat. A sült kacsacsomb nagyon finom volt, és csak nekik volt melegvizes benti jakuzzi.


Monoki Lajosné (Szeged), 2010-11-13

Nagyon szép szobánk volt a Geréby Kúria Hotelben, teljes felszereléssel, tv-vel. A szauna is csodálatos volt. Megnéztük a lovasbemutatót, és kocsikáztunk is. Remek volt a vacsora, a desszert, és az ajándék bor.


Mezőfi Zoltán (Budapest), 2010-10-23

A lovasprogramok miatt választottuk a hotelt, lovaskocsiztunk is. Nagy tisztaság mindenhol, kiváló étterem, mosolygós személyzet.


Kocsis Ferenc (Szeged), 2010-10-08

Tökéletes felszereltség, udvarias személyzet, kitűnő konyha. Nyugalom, csend.


Nagy Anikó (Solymár), 2007-10-05

Nincs is jobb hely egy házassági évforduló ünneplésére mint egy kastélyszálló! Mi most voltunk 5 éves házasok, és a napján (épp péntekre esett ami akkor szombatra) lementünk a csodás alföldi környezetű Gerébi Kúriába. Érkezésünk után már csobbantunk is a medencében, délután olvasás a nagy parkban, este felé pedig kilovagoltam, a birtokot kicsit jobban megismerni, néhány más vendéggel. Zenés vacsoránk is isteni volt, a személyzet udvarias, a főnök Úr is minden asztalhoz odajött, hogy néhány szóban üdvözölje vendégeit. Vacsora után férjecskémmel még az infra és gőz szaunát is kipróbáltuk, majd nyugovóra tértünk a kellemes kis szobánkba. Reggel ugyanez a kikapcsoló program várt ránk, lovaglás, reggeli, medencében úszás és egy jó ebéd az árnyékos teraszon. Az biztos, hogy felejthetetlen és pihentető 5. házassági évfordulót töltöttünk a Gerébi Kúriában.