• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
16 885 Ft

Lovaglás az Alföld szívében

A kalandot sokak számára a lovaglás jelenti, és ez nem véletlen, hiszen amint felpattan a nyeregbe, azonnal magával ragadja a korlátlan szabadság érzése, amelyet csak lóháton élhet át. A Geréby Kúria Hotelt *** valódi lovas terep és festői táj veszi körül, ahol testestül-lelkestül átadhatja magát a végtelen horizontnak. Ha Ön már gyakorlott, a tereplovagláson bátran nekieresztheti paripáját, és ügethet, vágtázhat kedvére, ameddig a szem ellát. Ha kezdő, és száron sajátítja el a lovaglás alapjait, akkor a tréner és a kiváló hátaslovak egy életre megszerettetik Önnel ezt a kivételes sportot, amely minden lépésében az összhangról, a dinamikáról és a szabadságról szól. A lovaglás végeztével, levezetésül sétáljon egyet a hotel parkjában, és szívja magába azt a meghitt, békebeli hangulatot, amelyre mindig jókedvvel emlékszik vissza. Új élmény vár Önre, induljon hát, éljen át egy újabb kalandot, és élvezze a napot, amelyet teljes szívvel élt meg!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 x 3 óra tereplovaglás vezetővel 1 főre

VAGY 1 x 1.5 óra tereplovaglás vezetővel 2 főre (haladóknak)

VAGY 1 x 1.5 óra lovaglás oktatóval 2 főre (kezdőknek)


Hasznos információk

- Érdemes minél előbb bejelentkezni.
- Sportos, az időjárásnak megfelelõ öltözet ajánlott (Hosszú nadrág, csizma).

- Szálláslehetőség helyben:
Geréby Kúria Hotel***

- Egyéb programlehetőségek helyben:
Pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna, szolárium, melegpad, kondicionáló terem, kártyaterem, asztali foci, darts, biliárd, drinkbár, nyitott úszómedence, teniszpálya, foci-, kosár-és röplabdapálya.

Nyitvatartás

Minden nap 8:00-12:00-ig és 14:00-18:00-ig lehet lovagolni, egész évben.

Elérhetőség/Megközelítés

Geréby Kúria Hotel***superior
http://www.gereby.hu

Cím: 6050 Lajosmizse, Alsólajos 224.
Telefon: 76/356-555; 76/356-974; 30/955-9056
E-mail: gereby@gereby.hu
Megközelítés: Budapesttõl kb. 70 km-re, a Cegléd irányába vezetõ leágazástól van kitáblázva a Geréby kúria kb. 4 km-re. Kecskeméttõl pedig 18 km-re.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Kriston Krisztián 2018-10-27

Szép volt a környezet. Megnyugtató volt a természet csendje.


Percze Nikolett 2018-08-24

Az oktató kedves volt, a lovarda pedig jól felszerelt.


Kóródi Dániel 2017-10-14

Életemben először kipróbáltam a lovaglást. Rendkívül jól éreztük magunkat. Meg szertnénk említeni a lovas oktatók (Rónaszéki-Csejk Eszter és Szilágyi Kitti) felkészültségét és kedvességét.


Majorné S. Judit 2016-11-04

Lovaglást és lovaskocsikázást választottuk és tökéletesen meg voltunk a programmal elégedve. Itt ültem először lovon.


Kovács Bernadett 2015-12-30

A lovaglásnál és a kocsikázásnál is nagyon kedvesek voltak az oktatók, illetve a hajtó! Az ügetés nagyon izgalmas élmény. A kocsikázás nagyon szép helyen volt, még egy őzikékből álló csapat is átfutott közvetlenül előttünk!


Hefler Zoltán 2015-08-01

Kedvesek és segítőkészek voltak. Mivel soha nem ültünk még lovon a program nyújtotta másfél órás lovas túra hosszú lett volna, sőt nem is tudtuk volna végigcsinálni. Felajánlottak nekünk kiegészítésként egy sétakocsikázást, ami nagyszerű volt. Mivel egy baleset miatt késtünk, nem problémáztak rajta, hanem rugalmasan kezelték. Felejthetetlen élményben volt részünk. Már utána néztünk a szállás lehetőségeiknek, biztos visszamegyünk. Piknikeztünk, lovagoltunk életünkben először, imádnivaló volt a hely a kiszolgálás, hihetetlenül kedvesek és türelmesek voltak az ott dolgozó emberek, sétakocsikáztunk, gyönyörű idő volt. Kell ennél több?


Fényi István 2014-09-20

Kiválóan éreztük magunkat párommal, szívesen visszamennénk még többször is! Rengeteg állatot láttunk és simogattunk a helyszínen. A lovak nagyon szépek, a táj lenyűgöző!