• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
99 900 Ft

Legendás motorkerékpár bérlés

Bízzon bennünk, mikor azt mondjuk, itt a lehetőség, hogy két teljes napra maga mögött hagyja eddigi életét és a nagymotorosokat meghazudtoló módon nekivágjon a végtelen utaknak. Merthogy így van! Csak arra lesz gondja, hogy egyenesen, jobbra, netalán balra kormányozza a teli tankkal duruzsoló, motorok etalonjaként is számontartott Harley-Davidsonját. Aki még nem próbálta ki ezeket a semmihez sem hasonlítható motorkerékpárokat, nem élhette át azt az élményt, amelyet csak egy ilyen gépen tapasztalhat az ember. Legyen épp felnőttkorának elején vagy delején, sosincs késő nekivágni a szabadságnak, melyet akár meg is oszthat társával, és bőrén érezheti, élvezheti a függetlenség mámorító érzését. Ha pedig szembejön egy hasonlóan elhivatott motorrajongó, ne felejtsen el neki legjobb barátjaként biccenteni!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

Harley Davidson Fat Bob, Fat Boy vagy Sport Glide motorkerékpár kölcsönzése 2 napra. Az ajánlat tartalmaz egy telitank benzint, 2 db bukósisakot és 2 db kabát kölcsönzését, valamint a motorkerékpár tisztítását is.

VAGY Harley Davidson Road King Special vagy Ultra Limited motorkerékpár kölcsönzése 2 napra. Az ajánlat tartalmaz egy teli tank benzint, valamint a motorkerékpár tisztítását is.


Hasznos információk

- A bérlés 48 órára vonatkozik, kilométer-korlátozás nélkül.
- ’A‘ kategóriás jogosítvány szükséges.
- Aktuális évi, 2 személyes modellek.
- Teljes körű casco biztosítás van.
- 100.000 Ft kauciós díj szükséges.
- A feltételek további részleteiről érdeklődjön!

Nyitvatartás

Hétfő-péntek: 10:00 – 18:00.
Szombat: 10:00 – 13:00.
Vasárnap: zárva.

Elérhetőség/Megközelítés

Harley Davidson
http://www.harley.hu

Cím: 1112 Budapest, Neszmélyi köz 3.
Telefon: 20/341-5122
E-mail: rental@harley.hu
Megközelítés: 139/140A busszal a Nagyszeben úti megállóig. Autóval a Budaörsi úton a városból kifelé haladva Beregszászi úti elágazódás után 500 méterrel balra. Parkolási lehetőség a szalon parkolójában.

Megtekintés térképen

Videó