• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
42 900 Ft

Klastrom Hotel***

A Klastrom Hotel hazánk egyik legkülönlegesebb szállodája, amely megőrizte az egykori karmelita rendház hangulatát. A több, mint 300 éves barokk épület zárt belső udvara a nyugalom szigetét kínálja a nyüzsgő belváros szívében. A szobákat az egykori szerzetescellákból alakították ki, a vastag falak, a nagy belmagasság, a boltíves ablakmélyedések és mennyezetek az eredeti stílus jellegzetességeihez tartoznak. Maga az épület egybeépült a Karmelita templommal, amely Közép-Európa egyik legszebb barokk terére nyílik. A szállodából kilépve a virágpiacon találjuk magunkat, előttünk a Rába-part. Győr szívében, múlt és jelen különös keveredését élvezve karnyújtásnyira vagyunk a gyönyörűen felújított város történelmi látnivalóitól: a Püspökvártól és a Püspöki palotától, a Bazilikától, az Egyházmegyei Kincstártól és a Loyolai Szent Ignác bencés templomtól. Ha pedig a kulturális élmények mellett másra is vágyunk, csak sétáljunk át a szomszédos termál- és élményfürdőbe!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 éjszaka 2 főre kétágyas szobában félpanzióval.


Amennyiben szeretné meghosszabbítani itt tartózkodását, a Klastrom Hotel 10% kedvezményt biztosít a további éjszakák árából.


Hasznos információk

- Kamerával megfigyelt, fizető parkoló.
- Kisállatokat fogadnak térítés ellenében.
- Gyermekeknek 2 éves korig ingyenes, 12 éves korig kedvezményes.

Nyitvatartás

Egész évben. A Feldobox Élménykupon Karácsony és Szilveszer kivételével bármikor felhasználható.

Programlehetőségek helyben

Zarándokturizmus programok, nyáron zenés rendezvények, szerenádestek, és masszázs.

Programlehetőségek a közelben

Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő, Nemzeti Színház, Győri Balett, Xantus János Állatkert, Székesegyház, Kincstár, Szigetközi Természetvédelmi Terület, idegenvezetés Győr barokk belvárosában, virágpiac, és Rába-parti séta.

Elérhetőség/Megközelítés

Klastrom Hotel***
http://www.klastrom.hu

Cím: 9021 Győr, Zechmeister u. 1.
Telefon: 96/516-910
E-mail: klastrom@klastrom.hu, sales@klastrom.hu
Megközelítés: Budapesttől 123 km, az M1-es autópályán Győrig, onnan az 1-es úton a Munkácsy Mihály utcánál jobbra majd balra a Zechmeister utcára.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Gál Judit (Budapest), 2018-06-15

A John Bull Pub Győr által biztosított félpanziós vacsora minősége minden várakozást felülmúlt, jó minőségű alapanyagokból készültek és nagyon ízletesek voltak. A Hotelban és a John Bull Pubban egyaránt figyelmes, kedves és segítőkész volt a személyzet.


Dobrossyné Lakatos Éva (Debrecen), 2015-12-25

Kényelmesen berendezett, tiszta, stílusos hotel szobában laktunk. Szívélyes fogadásban és kiszolgálásban volt részünk a hotelben. Mivel történelem szakos tanár vagyok, a kastélyok története, stílusa mindig is vonzott.


Dobrossyné Lakatos Éva (Debrecen), 2015-11-26

A szobák hangulatosak, tiszták, kényelmesek voltak. Az étteremben is remek kiszolgálásban volt részünk túl azon, hogy maga az Arany Szarvas Fogadó gyönyörű helyen van és remek kilátás nyílik a Rába partra. Először vettem részt Kastélyszálló programban, s azóta kollégáimnak is csak ajánlani tudom.


Gyürk Fanni (Budapest), 2014-08-08

A hotel felkészülten fogadott minket, továbbá külön kérés nélkül felajánlották a csomagban foglalt egyéb szolgáltatásokat (vacsora, pezsgő) A hotel vendégszeretete kellemessé tette a pihenést.


Reszel Melinda 2013-10-28

A kastélyszálló nagyon szép, a szobák tiszták, kényelmesek. Leginkább az tetszett, hogy a szállodából kilépve máris a sétáló utcában találtam magam. Győr belvárosának szépsége, hangulata teljesen lenyűgözött. Ellátogattam a Rába Quelle Termál és Élményfürdőbe is, ami szintén pár perc sétára volt a szállodámtól.Rengeteg élményt és tökéletes kikapcsolódást jelentett számomra az ott töltött 3 nap. Ha tehetem, jövőre is elmegyek ide. A szálloda különleges hangulata, a személyzet kedvessége, segítőkészsége, rugalmassága.


Szabó Éva (Budapest), 2011-11-10

Nagyon vonzó volt a szálloda, amit választottunk, jó volt az étkezési lehetőség is. Csodásak voltak a vacsorák. A szobák ugyan kicsik, de nagyon otthonosak. Tetszett a szálloda belső udvara. Elégedettek voltunk a Klastrom Hotellel.