• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
24 750 Ft

Kistücsök Étterem

Az étterem „motorja” Csapody Balázs tulajdonos és Jahni László konyhafőnök húszéves barátsága, amelyből a betérő a gondosan kitalált és igen magas színvonalon megvalósított finomságokat, no meg a szívélyes vendéglátást élvezheti. Ide az ember azért jön, hogy a balatoni halakat, a környékbeli vadakat és a régió legkiválóbb borait autentikus környezetben kóstolhassa. Az étterem a hagyományok megőrzése és bővítése mellett a folyamatos fejlődés mellett tette le a voksát, nem véletlen, hogy nagy elismerésre tett szert, rengeteg a visszajáró törzsvendég. A vidék jellegzetes ízei a Kistücsök tálalásában tökéletes gasztronómiai élményt nyújtanak; akár egy kerékpártúra után is érdemes betérni, miután a lelkünk már jóllakott a balatoni táj szépségével. Talán a „régiónk ízei” négyfogásos  menü fejezi ki legjobban, hogy abban az évszakban vagy abban a hónapban mit gondolnak a konyháról, ez tekinthető egyfajta filozófiának is.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére egy négyfogásos ebéd vagy vacsora. A vendégek az étterem étlapjáról választhatnak egy előételt, egy levest, egy főételt és egy desszertet.


Az ajánlat nem tartalmazza az italokat és a borravalót.


Hasznos információk

- Egyedülálló regionális borválaszték, akár pohárral is
- Borkóstoló programok, bortúrák
- Kerthelyiség
- Kisállatokat fogadnak

Nyitvatartás

Hétfő – Vasárnap: 11:00 – 23:00
December 24-26. között zárva.

Programlehetőségek a közelben

- Balaton, strand, vitorlázás
- Kerékpár- és borturizmus
- Postamúzeum, Latinovits Múzeum

Elérhetőség/Megközelítés

Kistücsök Étterem, Borpince és Vinotéka
http://www.kistucsok.hu

Cím: 8636 Balatonszemes, Bajcsy Zs. u. 25.
Telefon: 84/360-133
E-mail: kistucsoketterem@t-online.hu
Megközelítés: Budapesttől 135 km-re az M7-es autópályán Balatonszemesig, a főút mentén.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Jacsó Ence 2017-07-08

A Kistücsök étterem nem véletlenül lett híres az elmúlt időkben. A kitűnő személyzet kedves, segítőkész, az időzítések tökéletesek, eszméletlen gasztronómiai élményben volt részünk. Minden fogás után egy újabb élvezet érkezett. Csak ajánlani tudom!


Szilády Helga 2013-12-27

Az étterem roppant hangulatos, barátságos. A kiszolgálás figyelmes és mosolygós. A vacsoránkra szinte alig kellett várni, minden választott fogás ízletes volt és kellemes meglepetést okozott. Egy egyszerű köret is mekkora sikert tud aratni... Azért választottuk ezt az éttermet, mert több ismerősünk ezt ajánlotta. Nem bántuk meg, sőt, mi is ajánlani fogjuk.igen Örömmel és elégedetten távoztunk, bár messziről érkeztünk, de mindenképpen megérte.


Muficsné Misley Erzsébet 2013-09-17

Amikor a Kistücsök étteremben voltunk kint zuhogott az eső és hideg volt, az étteremben pedig kellemes meleg. Szépen berendezett étteremben, figyelmes kiszolgálás mellett fogysztottuk el a négyfogásos ebédet.


Vida Katalin (Budapest), 2010-12-12

Egy magazinban olvastam először az étteremről. Szimpatikus volt, ezért nagyon örültem, hogy a Feldobox dobozom révén el tudtam menni. Mindenki kedves volt, és kaptunk egy kis meglepetés falatot is, ami nagyon finom volt.