• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
16 885 Ft

Jet-ski a Tisza-tavon

Erőt sugárzó, áramvonalas formák, rendkívül nagy teljesítményű motor, megállíthatatlan lendület. Száguldozzon kedvére, büntesse lóerőkkel a vizet, és törje be a hullámokat! Ha extrém vízi sportról álmodik, a Jet-ski program felülmúlhatatlan kalandot ígér Önnek. Gyorsaság, víz, hullámok, vad kanyarok, hatalmas ugrások és mindenek előtt a szabadság mámorító érzése. Nem is csoda, hogy az elmúlt években meghódította a vízi sportok rajongóinak szívét. Szedje össze a bátorságát, és tapasztalja meg, mire képes a víz, ha adrenalinnal találkozik. Indítsa be a motort, és kápráztassa el a parton állókat, mert ez a tempó még a nézőknek is élmény és látványosság. Ha egyszer felült rá, nem lesz könnyű abbahagyni a cirkálást, mert a sebességre és a manőverezés izgalmaira nagyon könnyű rászokni. Ha úgy érzi, ezt az élményt még jobb lenne megosztani valakivel, hozza magával egy társát is a Tisza-tóra és repesszék két Jet-skivel a vizet!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

20 perces Jet-ski 1 fõre a Tisza-tavon

VAGY 10 perces Jet-ski 2 fõre 2 külön Jet-ski géppel a Tisza-tavon.


Hasznos információk

- Új és erős Jet-ski: Yamaha 100LE-140LE.
- Fürdőruha, strandfelszerelés ajánlott.
- Úszótudás feltétel.

Nyitvatartás

Júniustól augusztusig 9:00-19:00 óráig.

Elérhetőség/Megközelítés

Riviéra Vízisport
http://www.rivieravizisport.hu

Cím: Abádszalók, Strand út
Telefon: 30/958-8822
E-mail: rivieravizisport@gmail.com
Megközelítés: Budapestről M3 vagy E71, majd 33-as fõút. Budapesttõl 160 km. A Riviéra Vízisport az abádszalóki strandon található, a csúszdáktól jobbra.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Baksa Bence (Salgótarján), 2011-07-07

Nem volt nehéz a választás a Kaland katalógusból, mivel nagyon szeretem a vízi sportokat, és jet skizésben még nem volt részem. Egy barátommal mentem el a programra. A szolgáltatás tökéletes volt, segítőkészek és udvariasak voltak. Köszönöm az ajándékot. Nagyon élveztem. Bence


Langné Erzsébet (Újhartyán), 2008-08-02

Mindig ki szerettem volna próbálni milyen a vízen száguldani, így mikor cégemtől kaptam Harmónia ajándékkupont, Őrült jet-skizésre mentünk. Habár a pénztáros hölgy nem igazán tudta, hogy mit akarunk a feldobox-szal, de a jet-skis fiúk nagyon segítőkészek voltak. Nagyon jó volt! Most voltam először a Tisza-tón, és nagyon megtetszett, szép a táj, jó a kiszolgálás, nagy a nyüzsgés. Olyan élettel teli. Nagyon-nagyon ötletes dolog ez a csomag.