• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
14 980 Ft

Jégverem Fogadó Haspártiak Vendéglője

Sopron gyönyörű város, igazi ékköve Magyarországnak. Mozgalmas, zegzugos utcái rengeteg legendát rejtenek. Ha szeret jókat enni, és mindehhez olyan környezetet választani, melynek története van, a Jégverem Fogadó Haspártiak Vendéglője igazán remek választás. Az étterem, amely kiváló és kiadós ételeiről, magyaros és nemzetközi fogásairól is híres, Sopron városának egykori jégverme helyén talált méltó helyszínre. A XVIII. századi jégkereskedelmi központ némi kitérő után – amikor mészárszékként majd tűzoltószertárként üzemelt – egy tűzkárt követően a Szent Mihály domb oldalába vágva újra a Fertő tó jegével telt meg, s folytatódott a hagyomány. A domb fölé emelt épület műemlék, itt üzemel mintegy tizenöt éve ez a remek étterem, ahol jég ide vagy oda, mindig meleg köszöntéssel és hatalmas lakomával várják a haspárti látogatót.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére egy három fogásos ebéd vagy vacsora. A vendégek az étterem étlapjáról szabadon választhatnak egy levest, egy főételt körettel, és egy desszertet.


Az ajánlat nem tartalmazza az italokat és a borravalót.


Hasznos információk

- Előzetes asztalfoglalás szükséges.
- Szálláslehetőség helyben.
- Etetőszék, terasz, wifi.

Nyitvatartás

Vasárnap-Csütörtök: 11:00-22:00.
Péntek-Szombat: 11:00-24:00.

Programlehetőségek a közelben

- Lővérek
- Fertő tó
- Sopron belváros

Elérhetőség/Megközelítés

Jégverem Fogadó Haspártiak Vendéglője
http://www.jegverem.hu

Cím: 9400 Sopron, Jégverem u. 1.
Telefon: 99/510-113
E-mail: jegverem@jegverem.hu
Megközelítés: Az étterem könnyen megközelíthető a 84-es főútról, a Sas térnél található. Tömegközlekedéssel a Mária-szobor megállóig a következő buszokkal: 1, 2, 10, 12, 32, 3Y, 10Y, 12A.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Böröcz Noémi (Budapest), 2020-07-17

A vendéglő elhelyezkedése tökéletes, mert közel van a legjobb látnivalókhoz, de az utca csendes és békés. A parkolási lehetőség remek. Bár a szállásfoglalási díjak nagyon kedvezőek, de a szobák rendkívül tiszták és jól felszereltek. Az ételek pedig nem csak "haspártiak", a bőségesség mellet még az ízekre is odafigyelnek. Számomra az volt a legjobb, hogy az élménykártyával nem csak az ízeket tudtuk kiélvezni, hanem a fogadó által nyújtott szállás árából is kedvezményt kaptunk. Ennek köszönhetően nem csak egy étkezésre, hanem egy szuper hétvégére is lehetőségünk volt


Soós Dániel (Budapest), 2020-06-28

A soproni Jégverem Étterem fantasztikus volt - mondjuk ezt úgy, hogy soproni kirándulásunk során legalább 4-5 étteremben megfordultunk. Nagyon stílusos és hangulatos volt az étterem kerthelyisége, ahol ültünk, a kiszolgálás kiemelkedő minőségű volt, kedves volt a személyzet, finomak voltak az ételek, és bőségesek az adagok. Nagyon jó élmény volt, és biztosan mi is fogunk feldobox-ot ajándékozni a jövőben. igen igen Kedves - kiemelkedő - kiszolgálás. Gyönyörű étterem. öbb vidéki város étterme szerepelhetne a programban. Most pl. egyből ajándékoztunk volna Egerbe, Esztergomba és Gyulára - de ezekben a városokban nincs étterem partner még. Szurkolunk, hogy legyen.


Szkiba Gábor (Jánossomorja), 2020-01-12

A helyszín, a hangulat, a zene, a pincérek, a vacsora tökéletes harmóniát adott, így felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk . Pincérek igényesek, figyelmesek, nem tolakodóan humorosak. Ízrobbanás, nadrágszíj lazítás, figyelmesség.


Jónás Tamás (Budapest), 2019-12-17

A Jégverem Fogadóban kettőnket össze akartak ültetni két ismeretlennel egy asztalhoz. Pedig már szerdán telefonon asztalt foglaltam szombatra. A szállodában mindenki nagyon kedves volt.


Kapocsi Orsolya (Ajka), 2019-03-02

Finom, kiadós ételeket ettünk!


Molnár Ildikó 2017-03-14

Kedvesek voltak a Jégverem Fogadóban, bőséges és nagyon finom volt az étel! Legközelebb is mennénk hozzájuk!


Frank Györgyné 2015-12-29

Kellemes,hangulatos környezet, barátságos, kedves kiszolgálás és finom, ízletes ebéd.Köszönök mindent, és gratulálok az étterem minden dolgozójának.