• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
5 000 Ft

Játék VR szemüvegben (ÚJ)

A virtuális valóság egy olyan technológia, aminek segítségével egy másik világban érezheti magát. Nézelődhet az óceán mélyén, vagy átélhet egy zombi apokalipszist. A kezében levő kontrollerek segítségével megérintheti a virtuális tárgyakat, felveheti és eldobhatja őket. A kontroller fegyverré is alakulhat, amivel úgy kell célozni, mint egy igazi pisztollyal. Hogyha még nem próbálta a virtuális valóságot, akkor a The Lab fogja megadni az első felejthetetlen VR élményt. Szereti a robotos, lövöldözős játékokat? Akkor próbálja ki a 2017 év legjobb játékát, a Raw Data nagyon intenzív játék, ami pillanatok alatt beszippantja és megmozgatja a játékosokat. A legnépszerűbb lövöldözős játék egyéniben vagy multiplayerben. Látogasson el a Play VR Budapest Virtuális Valóság szórakoztató központba, ahol felejthetetlen élményekben lehet része! Barátságos és segítőkész játékmesterek elkalauzolják Önt a virtuális valóság világába.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fő részére 30 perces VR élményjáték.


Hasznos információk

- Előzetes bejelentkezés szükséges.
- Saját játékmester.
- Vendégek TV-n követhetik a játékot.
- A szolgáltatás 8 éves kor alatt egyáltalán, 8-12 éves kor között szülői felügyelettel, 12-18 éves kor között szülő írásos hozzájárulásával vehető igénybe.
- Elérhető VR élmények: The Lab, Raw Data, Arizona Sunshine, Job Simulator, Space Pirate Trainer, Google Earth VR, The Brookhaven Experiment, Tilt Brush, Smashbox Arena.

Nyitvatartás

Hétfő - Csütörtök: 11:00 – 21:00
Péntek - Vasárnap: 10:00 – 22:00

Elérhetőség/Megközelítés

Play VR Budapest
https://www.playvr.hu

Cím: 1092 Budapest, Hőgyes Endre u. 1.
Telefon: 20/212-2201
E-mail: info@playvr.hu
Megközelítés: 4-es/6-os villamossal vagy M3 Metróval a Corvin-negyed állomástól 100 m séta. Autóval érkezők az utcán, vagy a Pollack mélygarázsban tudnak parkolni.

Megtekintés térképen

Videó