• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
19 970 Ft

Jackfall Bormanufaktúra

Nem kell különösebb borszakértőnek lenni ahhoz, hogy a Villányi borvidék neve ismerősen csengjen. Aki szereti a jó bort, bizonyosan kóstolta már a tájegység nedűinek valamelyikét. Kiváló borok készülnek itt kiváló pincészetekben. Ezek közül is kitűnik a Jackfall Bormanufaktúra, mely kiterjedt birtokán, Kisjakabfalvára várja a vidéket felfedezni vágyó, aktív pihenést, csúcsminőséget közelítő borokat, kulturális és gasztronómiai élményeket kereső vendégeit. Ide már csak azért is érdemes ellátogatni, mert a fővárosban igen kevés – ám annál exkluzívabb – helyen találkozhatunk Jackfall borokkal. Akit lenyűgöz a borok világa, azok számára kihagyhatatlan program a gourmet borvacsorával egybekötött kóstolás. Az aktívabbaknak az önálló felfedezésekre is alkalma nyílik. Térképpel, két keréken vághatnak neki a szőlőhegyeknek és pincészeteknek.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére 1 éjszaka Kisjakabfalván 2 ágyas szobában reggelivel + a borfeldolgozó üzem meglátogatása.

VAGY 2 fő részére a Jackfall Pince és borfeldolgozó üzem meglátogatása és 5 fogásos Gourmet borvacsora (hideg és meleg előétel, főétel, sajt, desszert) 9 bor kóstolásával, amennyiben minimum 8 fő részt vesz a programon.
Amennyiben kevesebb résztvevő van, 3 fogásos Gourmet borvacsora 5 bor kóstolásával (előétel, főétel, desszert) + fejenként 1 üveg bor ajándék

VAGY Kerékpártúra 2 fő részére borászati bemutatóval a Jackfall Pincében és 2 másik villányi pincészetben, mindegyik pincében fejenként 3 bor kóstolásával. A kerékpár egész napra biztosított.
Minimum 8 fő esetén kísérő személy biztosított. 8 fő alatt térképet és részletes útvonaltervet kapnak a résztvevők.


A Jackfall Bormanufaktúra 10 % kedvezményt biztosít a szállásdíjaiból, amennyiben szeretne közvetlenül foglalni, vagy itt tartózkodását meghosszabbítani.


Hasznos információk

- Borkóstolás 18 éven felülieknek.
- A pincelátogatáshoz pulóver ajánlott.
- Borvásárlási lehetőség a helyszínen.

Nyitvatartás

Egész évben, bejelentkezés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Jackfall Bormanufaktúra
http://www.jackfall.com

Cím: 7773 Kisjakabfalva, Fő u. 23.
Telefon: 72/492-061, 20/555-1727
E-mail: szallas@jackfall.com
Megközelítés: Budapestrôl az M6-os autópályán, majd az M60-as úton Borjád felé Villányig, onnan Kisjakabfalva kb. 3 km.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Dr. Jäckel Márta (Budapest), 2019-09-21

Minden rendben volt. Itt a vendéget a tenyerén hordozza a személyzet. Az étkezési problémámat szuper módon megoldották (nem fogyasztok szárnyasból készült ételt allergia miatt).


Fenyvesi Zoltán (Almásfüzitő), 2017-04-22

A Jackfall Bormanufaktúra csodálatos helyszín. Gyönyörűen felújított apartmanjai és szobái kényelmesek és tiszták. A környezet pazar! A kiszolgálás és vendéglátás hibátlan. A borok szenzációsak.


Dömötör Szilvia (Szigetszentmiklós), 2016-06-10

Csak pozitív minden tekintetben. Tiszta szobák, kellemes környezet, csend. A személyzet jelesre vizsgázott, nagyon segítőkészek voltak. Csak ajánlani tudom. Villány 2 km, és kerékpárral kényelmesen elérhető. Amit kiemelnék az a természet szépsége, a csend és a nyugalom.


Farkas Boglárka (Dunaújváros), 2015-08-07

A Bock Ermitage Hotel és pincészetben vettünk részt egy szuper pincelátogatáson, majd egy 10 táteles borkóstolón, igazi elsőosztályú kiszolgálásban volt részünk, isteni borokat ittunk, élmény volt! Nagyon jó volt megtapasztalni, hogy Magyarországon is vannak profi, világszínvonalú szolgáltatást nyújtó helyek.


Kajdon Andics Mónika 2013-07-26

A Jackfall apartmanokban a szoba tiszta, modern és minden igényt kielégítő volt.A központi rész hangulatos, bájos falusi idill.Életem egyik legjobb csülkös bablevesét ettem a Fülemüle csárdában.


Pótor Miklós 2012-08-24

A villányi borvidék megismerése és a kifogástalan vendéglátás nagyszerű élmény volt, mindennel nagyon meg voltunk elégedve!