• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
12 980 Ft

Ismerkedés a lőfegyverekkel

Előfordult már, hogy vágyakozva tekintett az akcióhősök magabiztos, látványos technikájára és kérlelhetetlenül pontos lövéseire? Most megismerkedhet a fegyverforgatás szépségeivel, végre kezében tarthatja ezeket a tökéletes szerkezeteket, és farkasszemet nézhet a célkereszttel. A nagy múltú Budafoki Mesterlövész SE földalatti lőterén öt olyan fegyvertípust próbálhat ki, amelyeket eddig csak a filmekben látott. Összpontosítás a fejben, erő a kézben, és a végén hatalmas sikerélmény, hiszen tapasztalni fogja, hogy az első pontos találat után soha nem érzett büszkeség tölti el. Célozza meg bátran ezt az izgalmakkal teli, különleges programot, és rájön majd: nem véletlen, hogy a sportlövészetet ilyen sokan választják hobbiként.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

Rövid általános ismertető a lőfegyverekről, 5 különböző fegyvertípus bemutatása, tárazás tanítása és gyakorlása.

Lövések: egy 0.22-es (kiskaliberű Margolin) fegyverrel 20 lövés + egy 9x19-es fegyverrel (Glock 17) 10 lövés +  egy .38-as fegyverrel (Taurus) 6 lövés + egy 12/70-es fegyverrel (Remington 870 Tactical) 5 lövés + egy 7,62x39 –es fegyverrel (AK 47) 6 lövés.

Hasznos információk

- Időpontfoglalás a partner oldalán keresztül, a megfelelő élménykupon kiválasztásával.
- A programot csak 18 év felett lehet igénybe venni.
- Személyazonosságot igazoló okmány szükséges.

Nyitvatartás

Hétfő – Kedd: Zárva
Szerda – Vasárnap: 16:00 – 20:00

Elérhetőség/Megközelítés

Budafoki Mesterlövész SE
http://www.budafokimesterlovesz.hu

Cím: 1222 Budapest, Pannónia u. 1-3.
Telefon: 20/453-2272
E-mail: budafokiloter@gmail.com
Megközelítés: Autóval Campona felé a Nagytétényi útról nyílik a Tóth József utca, amit a Pannónia utca keresztez. A klub a föld alatt található, felszíni tábla jelzi.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Barta Balázs (Budapest), 2019-12-03

Kedves és segítőkész személyzet.


Mitasz Katalin (Budapest), 2019-11-09

Minden rendben volt. Új élmény.


Bodorné Frimmer Ágnes (Sárospatak), 2018-12-01

Volt minden, amit ígértek. A lövészmesterek segítőkészek és jó fejek voltak. Elsőre jól sikerült célozni és meg is dicsértek.


Fábián Balázs (Kosd), 2018-08-29

Maga a lőtér hatalmas volt és biztonságos, kint a folyosón is rengeteg pihenőhellyel és egész hangulatosan volt berendezve ahhoz képest hogy egy földalatti lőtérről beszélünk. Profi felszerelés volt, nagyon élveztem az egészet. Fantasztikus érzés volt érezni ezeknek a masináknak az elképesztő erejét, amit eddig csak filmben láthattam. Ez nem jön át se képen, se sehogy. Ezt érezni kell! Szeretném megköszönni ezt a fantasztikus élményt, valószínűleg magamtól soha nem mentem volna el lőtérre, de így utólag nagyon örülök hogy ezt is megtapasztalhattam.


Somodi Zita (Budapest), 2016-12-07

Az ERVA Gun Sportlövő Klubban voltunk a párommal, és hatalmas élményt nyújtott mindkettőnk számára a program. Sikerélményem volt, hiszen a legtöbb lövésem betalált, így nem kellett csalódva távoznom, hanem biztos vagyok benne, hogy még napokig mesélni fogom, hogyan lőttem az AK47-tel. :) Bármilyen 18 év fölötti korosztálynak ajánlom, akik szeretnének egy kis kizökkentést a hétköznapi rutinból.


Gurnicz Ildikó (Győr), 2016-10-08

Nagyon élvezetes volt ezekkel a fegyverekkel lőni! Szinte mindegyik lövésem beletalált a céltáblába!


Börcsök Ádám (Budapest), 2015-12-11

A felszerelés és a személyzet nagyon profi volt. Teljesen más élmény igazi fegyverrel lőni, mint például airsoft fegyverrel.Sikerült többször is eltalálnom a célt. Mindennel teljesen meg voltam elégedve. Köszönöm! :)


Vasas Zsolt (Budapest), 2015-11-21

Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt.Újdonság volt minden, nem voltam korábban hasonló helyen. Különösen tetszett a sörétes fegyver és a forgótáras Colt.


Kohn Zita 2014-12-20

A lövészetvezető nagyon kedvesen magyarázta a fegyverek használatát. Minden kívánságunkat teljesítették, segítőkészek voltak.


Andor Bernadett 2014-11-26

Az ott dolgozók nagyon készségesek és kedvesek voltak. A három fegyvercsoportot összevegyítették, így sokféle fegyvert kipróbálhattam, illetve tetszés szerint én is válaszhattam, hogy milyen fegyverrel szeretnék lőni. Sikerélmény volt, hogy egyre jobban eltaláltam a lőlap közepét, és nagy élmény volt, hogy lőhettem Kalasnyikovval illetve sörétes puskával. Nagyon szuper volt az egész program, valószínű még megyek máskor is ebbe a Lövőklubba. :)


Schmidt László 2012-12-16

Nagy élmény volt éles lőszerrel lőni. Sikerült jól célozni és jó lőeredményt elérni.