• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
42 900 Ft

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák

A tökéletes fõúri elegancia megtestesítõje, egy igazi barokk csoda a sziráki Roth-Teleki-Degenfeld kastély. A patinás épület minden terme, lépcsõfordulója tartogat Önnek valami meglepetést. A díszterem falait hat, grisaille technikával festett figurális jelenet díszíti, amelyek Ovidius Metamorphosisának egy-egy jelenetét elevenítik meg. De van itt francia gobelin, Stróbl Alajos carrarai márványszobra, régi japán váza – amerre csak jár, csupa varázslatos régi tárggyal, bútorral találkozik. Fõúri idõtöltésekkel múlathatja idejét a kártyaszobában, vagy jó hírû istállójában, de emellett a modern kor vívmányai is helyet kaptak, úgymint szauna, pezsgõfürdõ, tenisz- és tekepálya. A kastélyt övezõ õspark – természetvédelmi terület – is emeli a hely fényét. Az alsó szint boltíves termeiben hangulatos étterem és borozó kapott helyet, ahol kifinomult ízléssel összeállított étkek és finom borok várnak Önre. Szirákon a kastélybeli élet ma is éppoly lenyûgözõ, mint a Telekiek korában volt!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 éjszaka 2 fõre a Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** szárnyépületében, kétágyas szobában félpanzióval és a wellness részleg igénybevételével.


Amennyiben szeretné meghosszabbítani itt tartózkodását, a hotel 10% kedvezményt biztosít a további éjszakák árából.


Hasznos információk

- Érdemes minél elõbb bejelentkezni.
- Gyermekeknek 10 éves korig ingyenes vendégágy.
- Ne felejtse otthon fürdõruháját!

Nyitvatartás

A Feldobox Élménykupon Szenteste kivételével egész évben bármikor felhasználható.

Programlehetőségek helyben

Pálinkatúra, borkóstolás, kerékpár-kölcsönzés, játszótér, játékszoba, szauna, ellenáramoltatású medence, sókabin, pezsgőfürdő.

Programlehetőségek a közelben

Hollókõi program, tanyalátogatás, hõlégballon

Elérhetőség/Megközelítés

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Forever Resort
http://www.kastelyszirak.hu

Cím: 3044 Szirák, Petõfi u. 26.
Telefon: 32/485-300
E-mail: info@kastelyszirak.hu
Megközelítés: Cserhát hegység lábánál.Budapesttõl 75 km, M3-as autópályán Hatvanig, onnan 21-es úton Szarvasgedéig, majd a 2129-es úton Szirákig.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Dr.Dósa Ágnes (Kazincbarcika ), 2020-10-03

Elegáns, korhű szoba, arisztokratikus környezet. Udvarias recepció, kitűnő kiszolgálás.


Ormándi Zoltán (Vecsés), 2020-09-25

A lakosztály pazar volt, akárcsak a szálló hangulata, jellege.


Seprődi-Egeresi Márta (Tata), 2020-06-30

Szep környezet és jó a wellness. Udvariasak és kedvesek. A nyugalom volt a legjobb.


Pukkai Tamás (Budapest), 2019-11-23

Fantasztikusan éreztük magunkat,hatalmas a kastélykert, rengeteg a látnivaló,friss a levegő,nyugalom van,a személyzet segítőkész,kedves,a szoba tiszta volt, jól felszerelt, hatalmas káddal, az ételek finomak voltak,a vacsora is lehetett volna svédasztalos. Kastély kertjében volt rengeteg látnivaló,egy egész ökoszisztéma.. láttunk méheket amint védik melegükkel a királynőt,méhpempőt, gombákat amik szabályos kör alakban nőttek, sokféle madarat , fát, szép volt az éjszakai világítás, és nagyon friss a levegő.


Szőkéné Vörös Ildikó (Szentes), 2019-05-17

A szoba, berendezés maximális kastély hangulatot adott. A személyzet készséges, udvarias, figyelmes minden kérésünket megoldotta, Érdeklődésünkre nagyon kedves kastélybemutatót is tartott. Jó ötleteket kaptunk programra, közlekedésre. Őszinte örömöt mutattak a jelenlétünkre. Jó érzés volt kitüntetett figyelmet kapni, amiben - azt gondolom - minden vendég részesült. Kikapcsolódás, feltöltődés, nagyon jó kirándulás, szauna és biliárd. Igazi pihenés a 22. házassági évfordulón. Korábban nem találkoztam a feldobox élménykártyával, jó, hogy megismertem.


Stellekné Bódi Krisztina (Budapest), 2018-12-07

A szoba berendezése nagyon tetszett. Kedvesek voltak a személyzet tagjai. Nagyon jó volt a kiszolgálás.


Sándorné Richter Barbara (Vác), 2018-10-20

A szoba nagyon tiszta, rendezett, a személyzet minden tagja rendkívül kedves és segítőkész, a vacsora és a reggeli bőséges és finom volt.


Kravcsenkó Judit (Budapest), 2018-08-25

Nagyon kedves kiszolgáló személyzet, rendkívül finom ételek, nyugodt környezet. Nagyon tetszik a szolgáltatás, csak így tovább! :)


Pölöskei Józsefné (Réde), 2017-11-10

Gyönyörű a kastély szép parkkal. Mindenki udvarias, segítőkész és figyelmes. Örülök, hogy ezt a helyet választottuk. Felejthetetlen két napot töltöttünk itt. Olyan helyekre kirándultunk, ahol idáig még nem jártunk. Szép élményekkel gazdagodva, feltöltődve jöttünk haza.


Grécziné T. Magdolna (Budapest), 2017-07-08

Maximálisan elégedett voltam, a szálló kényelmes, tiszta. Kedves, udvarias személyzet, kifogástalan vendéglátás. Fantasztikus hangulata van a Kastélyszállónak, és a lakosztálynak is amit kaptunk. Egy élmény volt, barokk hangulatban. Köszönöm a lehetőséget,és az élményt! :) Fantasztikus ajándék!


Sipos-Bacsik Dorina (Budapest), 2016-11-26

Minden nagyon szép és jó volt, jól éreztük magunkat. Nagyon csöndes és rendkívül nyugodt volt a szállás. Kiemelném a szoba kellemes atmoszféráját és a jacuzzit.


Urbán András 2016-11-25

Hangulatos,régi időket idézte fel a lakosztály berendezése, a bútorok,tükrök, képek. A fürdőszoba tisztaságával, nagyon meg voltam elégedve. Kedvesen fogadtak, finom volt az étel, és bőséges is. Nagyon tetszett, hogy a szobában a kastély történetét tartalmazó ismertetőt is találtunk. Nagyon örültem, hogy Wellness lehetőség is volt a kastélykertben .


Baloghné Gulyás Zsuzsanna 2016-11-18

Szívélyes fogadtatás és kiszolgálás,gyönyörű kastély és szoba. Tetszett a tálalás, az egyéni izek, a hely hangulata, jól éreztük magunkat.


Somogyi Gergely (Kecskemét), 2015-11-28

Nagyon meg voltunk elégedve a szobával. A felszerelés tökéletes volt, nagyon szép volt a kilátás is. A wellness program, és a vacsora kiemelkedő volt.


Nyirádi Attila 2015-01-10

Ámulatból-ámulatba estünk, ilyen exkluzív helyen nagyon régen nem voltunk. A meglepetés ereje és a helyszín varázsa volt a legjobb, ami történt velünk.


Szilády Helga 2014-12-20

A szoba gyönyörű volt és irodalmilag is érdekes: állítólag itt írta Madách Az ember tragédiájának egyik jelenetét. Maximális tisztaság, kényelem, kedvesség. Szép emlék marad Szirák. Kellemes és hangulatos a kastély wellness részlege, a vacsora pedig mennyei, a szakács kitűnő. Az évet egy ilyen programmal zárni igen jólesett. Köszönjük.


Koppány Réka 2014-12-13

A Teleki-Degenfeld Kastélyszállóban fantasztikus két napot töltöttünk a párommal. A személyzet nagyon segítőkész volt. Minden kérdésünkre válaszoltak a recepción, minden információt elmondtak a bejelentkezéskor. Az étteremben nagyon finomak voltak az ételek és bőségesek is. A szobánk kényelmes, tágas, tiszta volt. A wellnessben jót pancsoltunk a medencében. Reméljük, hogy legközelebb tavasszal jutunk el a kastélyba, mert akkor felfedezhetjük a gyönyörű kastélyparkot is ha jó lesz az idő. A helyszín magával ragadó volt, a személyzet kedves és az ételek nagyon finomak.


Dr. Gottnekné Dr. Kun Ibolya 2014-07-25

Minden tökéletes volt, nagyon jól éreztük magunkat. 2. nászútként tartjuk számon ezt a hétvégét. A kastélyhoz tartozó arborétum igazi pihenőhely, amelynek padján végre csendes, madárcsicsrgős környezetben lehetett beszélgetni, feltöltődni.Pazar volt továbbá a wellnes szolgáltatás, ahol teljes regenerálódásra volt lehetőségünk a hétköznapi mókuskerékből.


Szarka Gáborné 2013-02-28

A szoba nagyon stílusos, tiszta, minden igényt kielégítő volt. A legjobban maga a hely hangulata tetszett.


Mechler Miklós 2012-12-27

Gyönyörű kastély, pazar szoba. A személyzet rendkívül kedves, segítőkész volt mind a recepción, mind az étteremben, mind a wellness részlegben.