• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
32 980 Ft

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Szirák

A tökéletes fõúri elegancia megtestesítõje, egy igazi barokk csoda a sziráki Roth-Teleki-Degenfeld kastély. A patinás épület minden terme, lépcsõfordulója tartogat Önnek valami meglepetést. A díszterem falait hat, grisaille technikával festett figurális jelenet díszíti, amelyek Ovidius Metamorphosisának egy-egy jelenetét elevenítik meg. De van itt francia gobelin, Stróbl Alajos carrarai márványszobra, régi japán váza – amerre csak jár, csupa varázslatos régi tárggyal, bútorral találkozik. Fõúri idõtöltésekkel múlathatja idejét a kártyaszobában, vagy jó hírû istállójában, de emellett a modern kor vívmányai is helyet kaptak, úgymint szauna, pezsgõfürdõ, tenisz- és tekepálya. A kastélyt övezõ õspark – természetvédelmi terület – is emeli a hely fényét. Az alsó szint boltíves termeiben hangulatos étterem és borozó kapott helyet, ahol kifinomult ízléssel összeállított étkek és finom borok várnak Önre. Szirákon a kastélybeli élet ma is éppoly lenyûgözõ, mint a Telekiek korában volt!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 éjszaka 2 fõre a Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** szárnyépületében, kétágyas szobában félpanzióval és a wellness részleg igénybevételével.


Amennyiben szeretné meghosszabbítani itt tartózkodását, a hotel 10% kedvezményt biztosít a további éjszakák árából.


Hasznos információk

- Érdemes minél elõbb bejelentkezni.
- Gyermekeknek 10 éves korig ingyenes vendégágy.
- Ne felejtse otthon fürdõruháját!

Nyitvatartás

A Feldobox Élménykupon Szenteste kivételével egész évben bármikor felhasználható.

Programlehetőségek helyben

Pálinkatúra, borkóstolás, kerékpár-kölcsönzés, játszótér, játékszoba, szauna, ellenáramoltatású medence, sókabin, pezsgőfürdő.

Programlehetőségek a közelben

Hollókõi program, tanyalátogatás, hõlégballon

Elérhetőség/Megközelítés

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Forever Resort
http://www.kastelyszirak.hu

Cím: 3044 Szirák, Petõfi u. 26.
Telefon: 32/485-300
E-mail: info@kastelyszirak.hu
Megközelítés: Cserhát hegység lábánál.Budapesttõl 75 km, M3-as autópályán Hatvanig, onnan 21-es úton Szarvasgedéig, majd a 2129-es úton Szirákig.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Szőkéné Vörös Ildikó (Szentes), 2019-05-17

A szoba, berendezés maximális kastély hangulatot adott. A személyzet készséges, udvarias, figyelmes minden kérésünket megoldotta, Érdeklődésünkre nagyon kedves kastélybemutatót is tartott. Jó ötleteket kaptunk programra, közlekedésre. Őszinte örömöt mutattak a jelenlétünkre. Jó érzés volt kitüntetett figyelmet kapni, amiben - azt gondolom - minden vendég részesült. Kikapcsolódás, feltöltődés, nagyon jó kirándulás, szauna és biliárd. Igazi pihenés a 22. házassági évfordulón. Korábban nem találkoztam a feldobox élménykártyával, jó, hogy megismertem.


Stellekné Bódi Krisztina (Budapest), 2018-12-07

A szoba berendezése nagyon tetszett. Kedvesek voltak a személyzet tagjai. Nagyon jó volt a kiszolgálás.


Sándorné Richter Barbara (Vác), 2018-10-20

A szoba nagyon tiszta, rendezett, a személyzet minden tagja rendkívül kedves és segítőkész, a vacsora és a reggeli bőséges és finom volt.


Kravcsenkó Judit (Budapest), 2018-08-25

Nagyon kedves kiszolgáló személyzet, rendkívül finom ételek, nyugodt környezet. Nagyon tetszik a szolgáltatás, csak így tovább! :)


Pölöskei Józsefné (Réde), 2017-11-10

Gyönyörű a kastély szép parkkal. Mindenki udvarias, segítőkész és figyelmes. Örülök, hogy ezt a helyet választottuk. Felejthetetlen két napot töltöttünk itt. Olyan helyekre kirándultunk, ahol idáig még nem jártunk. Szép élményekkel gazdagodva, feltöltődve jöttünk haza.


Grécziné T. Magdolna (Budapest), 2017-07-08

Maximálisan elégedett voltam, a szálló kényelmes, tiszta. Kedves, udvarias személyzet, kifogástalan vendéglátás. Fantasztikus hangulata van a Kastélyszállónak, és a lakosztálynak is amit kaptunk. Egy élmény volt, barokk hangulatban. Köszönöm a lehetőséget,és az élményt! :) Fantasztikus ajándék!


Sipos-Bacsik Dorina (Budapest), 2016-11-26

Minden nagyon szép és jó volt, jól éreztük magunkat. Nagyon csöndes és rendkívül nyugodt volt a szállás. Kiemelném a szoba kellemes atmoszféráját és a jacuzzit.


Urbán András 2016-11-25

Hangulatos,régi időket idézte fel a lakosztály berendezése, a bútorok,tükrök, képek. A fürdőszoba tisztaságával, nagyon meg voltam elégedve. Kedvesen fogadtak, finom volt az étel, és bőséges is. Nagyon tetszett, hogy a szobában a kastély történetét tartalmazó ismertetőt is találtunk. Nagyon örültem, hogy Wellness lehetőség is volt a kastélykertben .


Baloghné Gulyás Zsuzsanna 2016-11-18

Szívélyes fogadtatás és kiszolgálás,gyönyörű kastély és szoba. Tetszett a tálalás, az egyéni izek, a hely hangulata, jól éreztük magunkat.


Somogyi Gergely (Kecskemét), 2015-11-28

Nagyon meg voltunk elégedve a szobával. A felszerelés tökéletes volt, nagyon szép volt a kilátás is. A wellness program, és a vacsora kiemelkedő volt.


Nyirádi Attila 2015-01-10

Ámulatból-ámulatba estünk, ilyen exkluzív helyen nagyon régen nem voltunk. A meglepetés ereje és a helyszín varázsa volt a legjobb, ami történt velünk.


Szilády Helga 2014-12-20

A szoba gyönyörű volt és irodalmilag is érdekes: állítólag itt írta Madách Az ember tragédiájának egyik jelenetét. Maximális tisztaság, kényelem, kedvesség. Szép emlék marad Szirák. Kellemes és hangulatos a kastély wellness részlege, a vacsora pedig mennyei, a szakács kitűnő. Az évet egy ilyen programmal zárni igen jólesett. Köszönjük.


Koppány Réka 2014-12-13

A Teleki-Degenfeld Kastélyszállóban fantasztikus két napot töltöttünk a párommal. A személyzet nagyon segítőkész volt. Minden kérdésünkre válaszoltak a recepción, minden információt elmondtak a bejelentkezéskor. Az étteremben nagyon finomak voltak az ételek és bőségesek is. A szobánk kényelmes, tágas, tiszta volt. A wellnessben jót pancsoltunk a medencében. Reméljük, hogy legközelebb tavasszal jutunk el a kastélyba, mert akkor felfedezhetjük a gyönyörű kastélyparkot is ha jó lesz az idő. A helyszín magával ragadó volt, a személyzet kedves és az ételek nagyon finomak.


Dr. Gottnekné Dr. Kun Ibolya 2014-07-25

Minden tökéletes volt, nagyon jól éreztük magunkat. 2. nászútként tartjuk számon ezt a hétvégét. A kastélyhoz tartozó arborétum igazi pihenőhely, amelynek padján végre csendes, madárcsicsrgős környezetben lehetett beszélgetni, feltöltődni.Pazar volt továbbá a wellnes szolgáltatás, ahol teljes regenerálódásra volt lehetőségünk a hétköznapi mókuskerékből.


Szarka Gáborné 2013-02-28

A szoba nagyon stílusos, tiszta, minden igényt kielégítő volt. A legjobban maga a hely hangulata tetszett.


Mechler Miklós 2012-12-27

Gyönyörű kastély, pazar szoba. A személyzet rendkívül kedves, segítőkész volt mind a recepción, mind az étteremben, mind a wellness részlegben.