• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
64 900 Ft

Hőlégballon utazás

Kétféle ember van. Az egyik, aki régi fotókat látva az integető földön maradtak közé, a másik, aki az első léghajókon a felhők közé emelkedő úttörők közé képzeli magát. Az utóbbiak számára jó hír, hogy végre ők is átélhetik, milyen élményt ad a magasban történő utazás, ezúttal hőlégballonon. Itt a lehetőség, hogy Magyarország legbiztonságosabb és legnagyobb, 18 fős ballonjával suhanjon szőlők, falvak és a Balaton nádas partjai felett, és csodálja meg a lenyugvó nap csillogó fényében Badacsonyt, és a tavon ringó vitorlásokat. Ön az összeszereléstől kezdve részese lehet a programnak, és az 1000-1500 méteres magasságban átélt szárnyalásra nemcsak az élmény nagyszerűsége, hanem az Önről a magasban készített fotó, valamint a pilóta aláírásával díszített oklevél miatt is garantáltan emlékezni fog.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fő részére kb. 1 órás hőlégballonos túra a Balatonnál, keszthelyi indulással.

A program magában foglalja az utasok találkozási ponttól és vissza történő szállítását, a ballon előkészítését az útra, rövid biztonsági oktatást, üdítővel v. pezsgővel történő koccintást, személyre szóló oklevelet a pilóta aláírásával, valamint teljes körű utasbiztosítást. Teljes időtartama kb. 3 óra.


Hasznos információk

- A program időjárásfüggő. A megtett távolságot és a repülési irányt a szélviszonyok határozzák meg.
- Videó és fotó kérhető a magasban, külön díj ellenében.
- A program minimum 7 főtől indul. Egyéni vendégeket csoporthoz csatlakoztatják.
- A ballon starthelye Keszthely-Hévíz térségében van. A Hévízen tartózkodó utasok részére igény esetén háztól házig transzfert biztosítanak.
- Kényelmes ruházat, könnyű sapka ajánlott, a hölgyek mellőzzék a magas sarkú cipőt.
- Fényképezőgépét, kameráját otthon ne hagyja!
- Nem szállítható utasok: 6 éves kor alatt, várandós hölgyek az első trimeszter után, 6 hónapon belül súlyos sérülésen átesett, illetve nyaki-/ gerincbántalmakban szenvedő személyek.

Nyitvatartás

Április elejétől október végéig.

Elérhetőség/Megközelítés

Balaton Ballooning
http://www.balaton-ballooning.com

Cím: Találkozási pont: MOL benzinkút 8380 Hévíz, Ady Endre út
Telefon: 20/403-2667
E-mail: info@balaton-ballooning.com
Megközelítés: Budapesttől kb. 195 km. Az M7-es autópályán, majd a 76-os úton Balatonszentgyörgy, végül pedig a 71-es úton Keszthely irányában Hévízig. A találkozási pont az Ady Endre úti MOL benzinkútnál van.

Megtekintés térképen

Videó