• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
49 975 Ft

Gyrocopter vezetés

A gyrocopter korunk egyik legszellemesebb repülő eszköze, mely ötvözi a helikopter, és a repülőgép  tulajdonságait. Biztonságos, és egyszerűen irányítható. Ebben az olasz gyártmányú modellben egymás mellett foglal helyet a két személy. A zárt utastérnek köszönhetően a repülni vágyók nincsenek kitéve az időjárás szeszélyeinek. A megbízható szerkezetnek köszönhetően a vendégek már rövid betanulás után akár önállóan irányíthatják a gyrocoptert. Csodálatos légi felvételek készíthetőek, melyek segítségével bármikor újra átélhetjük a magasban töltött pillanatokat. A gravitáció legyőzése az emberiség örök álma. Korunkban ez már nem elérhetetlen vágyakozás, bárki a levegőbe emelkedhet, és madártávlatból gyönyörködhet a panoráma szépségeiben. Ha valaki egyszer megpillantotta a földet a magasból, már másként tekint az emberekre, a világra és önmagára.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 főnek 50 perces repülés M24 Orion Gyrocopterrel, mely során rátermettségtől függően akár 30 percig is vezetheti a gyrocoptert.

VAGY 2 főnek 25-25 perces repülés M24 Orion Gyrocopterrel, mely során rátermettségtől függően akár 10-10 percig is vezethetik a gyrocoptert.


Hasznos információk

- Javasolt legalább 1 héttel előre bejelentkezni.
- 12 éves kortól lehet igénybe venni.
- A maximális testsúly 120 kg.
- Időjárásfüggő program.
- Ne felejtse otthon fényképezőgépét, kameráját.

Nyitvatartás

Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Foxtrot Aircraft Services
http://www.gyro24.hu

Cím: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Telefon: 30/944-6979; 30/264-8193
E-mail: info4@gyro24.hu
Megközelítés: Budapestről az M1-M7-es autópálya közös kivezető szakaszán, az Egér úton, majd a Kőérberki úton keresztül jutunk a repülőtéri útra. Bejárat a MOL kúttal szemben.

Megtekintés térképen

Videó