• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
16 885 Ft

Gyrocopter pilóta élmény

A gyrocopter korunk egyik legszellemesebb repülő eszköze, mely ötvözi a helikopter, és a repülőgép  tulajdonságait. Biztonságos, és egyszerűen irányítható. Ebben az olasz gyártmányú modellben egymás mellett foglal helyet a két személy. A zárt utastérnek köszönhetően a repülni vágyók nincsenek kitéve az időjárás szeszélyeinek. A megbízható szerkezetnek köszönhetően a vendégek már rövid betanulás után akár önállóan irányíthatják a gyrocoptert. Csodálatos légi felvételek készíthetőek, melyek segítségével bármikor újra átélhetjük a magasban töltött pillanatokat. A gravitáció legyőzése az emberiség örök álma. Korunkban ez már nem elérhetetlen vágyakozás, bárki a levegőbe emelkedhet, és madártávlatból gyönyörködhet a panoráma szépségeiben. Ha valaki egyszer megpillantotta a földet a magasból, már másként tekint az emberekre, a világra és önmagára.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 főnek 15 perces repülés M24 Orion Gyrocopterrel, mely során kipróbálható a gyrocopter vezetése.


Hasznos információk

- Javasolt legalább 1 héttel előre bejelentkezni.
- 12 éves kortól lehet igénybe venni.
- A maximális testsúly 120 kg.
- Időjárásfüggő program.
- Ne felejtse otthon fényképezőgépét, kameráját.

Nyitvatartás

Egész évben, előzetes bejelentkezés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Foxtrot Aircraft Services
http://www.gyro24.hu

Cím: 1112 Budapest, Repülőtéri út 2.
Telefon: 30/944-6979; 30/264-8193
E-mail: info4@gyro24.hu
Megközelítés: Budapestről az M1-M7-es autópálya közös kivezető szakaszán, az Egér úton, majd a Kőérberki úton keresztül jutunk a repülőtéri útra. Bejárat a MOL kúttal szemben.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Takács László 2018-09-23

Életem első repülése felejthetetlen élmény volt. A pilóta profizmusa, közvetlen, barátságos, megnyugtató modora biztosította, hogy minden aggodalom nélkül élvezhessem a gép vezetését. A család figyelmébe ajánlottam, hogy minden születésnapomra elfogadnám ezt az ajándékot!


Fábián Gábor 2018-08-25

Fantasztikus élmény volt a Börzsönynek azon részét felülről is látni, ahol felnőttem, amely erdei utakat számtalanszor bejártam. Hirtelen irányváltások és süllyedések, emelkedések. Gyermekkorom hullámvasutas élményeit idézték.


Gráf József 2016-09-25

Minden nagyon rendben volt. A szolgáltató nagyon pozitív hozzáállása feldobta a napom.


Dóczi Zoltánné Erika 2016-09-25

Korábban értünk oda ,de gond nélkül beengedtek és azonnal elkezdhettük a repülést. A pilóta nagyon kedves ,közvetlen ember , minden kívánságunkat teljesítette.A pilótát minden létező jelzővel dicsérném! Fantasztikussá tette repülésünket.