• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
9 900 Ft

Görög étkek Szentendrén

Ez a kis katalógus azért jött létre, hogy az éhes, világ zamataira fogékony vendég bőséges ízelítőt kapjon idegen tájak vágyott ízeiből. A görög konyha feltérképezése megkerülhetetlen kötelessége minden kulinárisan érzékeny embernek. Összetéveszthetetlen ízeiben egyszerűen kerül felhasználásra mindaz, ami a Mediterráneum maga: tenger, sós levegő, sziklák, olajfa ligetek és az örök napfény. Részletesebben: vízben élő illetve szabadon tartott állatok húsa, a nap és a meleg érlelte gyümölcsök és zöldségek arzenálja, napon és sós levegőn szárított sonkák, kecsketejből készült sajtok, fekete olajbogyó és még számos egyéb ínyencség. Programunk most túlmutat a görög konyha megismerésén, hiszen Szentendrére invitáljuk a Görög Kancsó étterembe, ahol hajdan Robert Graves is vendégeskedett. A nagy múltú intézmény modern, ám autentikus konyhájával, szép és hangulatos belső és külső tereivel mindenképpen ajánlott úti cél. Ha pedig eleve Szentendrén jár, kihagyhatatlan megkoronázása az itt eltöltött napnak.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére egy kétszemélyes görög ízelítőtál és 1-1 limonádé.


Az ajánlat nem tartalmazza az italokat és a szervizdíjat.

Hasznos információk

- Terasz, Wifi, gyerekszék
- Kisállatokat fogadnak
- Főszezonban hétvégén élőzene

Nyitvatartás

Hétfő-Vasárnap: 10:00-22:00

Programlehetőségek a közelben

- Szentendrei Teátrum, Képtár
- Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum
- Városi Tömegközlekedési Múzeum

Elérhetőség/Megközelítés

Görög Kancsó Étterem
http://www.gorogkancsoetterem.hu

Cím: 2000 Szentendre, Dunakorzó 9.
Telefon: 26/303-178
E-mail: gorogkancso@vipmail.hu
Megközelítés: Az étterem a szentendrei Duna korzó közepe táján található.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Vida Martina (Kisbér-Hánta), 2024-02-25

Nagyon jól éreztük magunkat a Párommal. Az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgáló kedves volt.


Linnert Gergely (Budapest, XVII.), 2024-02-03

Kedves személyzet, finom ételek.


Balogné Szabó Erika (Dunakeszi), 2023-12-04

Nagyon jól éreztük magunkat, igazi kikapcsolódás volt.


Pintér Csaba (Budapest), 2023-11-05

A kétszemélyes tálat választottuk ami bőséges és nagyon finom volt. Precíz kiszolgálás, kellemes nyugodt környezetben töltött hangulatos, finom vacsora.


Vámos Zsuzsanna (Cegléd), 2023-11-04

Finom volt az étel.


Lakos Attila (Érd), 2023-09-21

Nagyon finom ételek, bőséges mennyiségben. Kedves kiszolgálás.


Lorentzné Nagy Éva 2023-08-12

Kedves, figyelmes volt a kiszolgálás. Már többször adtam és kaptam Feldobox ajándékot. Minden esetben elégedett voltam. Köszönöm!


Zsengellér Edina (Budapest), 2023-07-24

A felszolgáló, kedves, segítőkész volt.


Bendes Anna (Budapest, III.), 2023-07-22

Szép környezetben egy tartalmas ebédet fogyaszthattunk el. A kiszolgálás első osztályú volt, hamar kaptunk ételt. Többször érdeklődtek, hogy mindent rendben talàltunk-e.


Címerné Terék Andrea (Lőrinci), 2023-03-28

Az étel ízletes és bőséges volt, a kiszolgálás udvarias.


Odrobina Sándor (Csomád), 2023-03-24

A pincér mindenben segítőkész volt. Gyors kiszolgálás, finom ételek.


Lilik Viktória (Budapest), 2023-01-04

Az étterem csodás helyen található a Duna-parton. A hely rendkívül hangulatos, a kiszolgálás kedves, figyelmes, az ételek pedig bőségesek és nagyon finomak.


Komár (A.) Zsuzsa (Herceghalom), 2022-11-27

Nagyon kedves és figyelmes volt a személyzet, a felszolgáló. A választott ételek, italok kitűnőek voltak. Klassz hely, bátran ajánlom mindenkinek! Eltölthettem egy hangulatos estét jó környezetben. Ráadásul az első adventi hétvége volt ekkor, így lehetőség volt a szentendrei ünnepi forgatagot is megtekinteni. Visszatérünk! Készségek voltak az utalvány felhasználásával a dolgozók. Először volt ilyen utalványom, de minden lépésben segítettek. Köszönöm nekik!


Szabó Katalin (Budapest), 2022-09-25

A kiszolgálás nagyon udvarias volt. Készségesen segítettek mindenben. A Feldobox étlapról választhattunk. A 3 fogásos menü minden eleme nagy adag és nagyon finom. Kint foglaltunk helyet, de elkezdett esni az eső. A pincér javasolta, hogy üljünk beljebb, ahol védve vagyunk az esőtől, de még a szabadban ehetünk. A melegítő gombát is bekapcsolták, amitől nagyon hangulatos és kellemes lett az ott töltött idő.


Németh Miklós Márton (Budapest), 2022-09-05

Végre kikapcsolódtam. Az egyetlen furcsaság az volt, hogy egy külön, szűkített étlapról lehetett csak választani. De ebben is találtunk kedvünkre valót, így nem volt gond.


Bogdánné Nagy Diána (Bicske), 2022-09-02

Nagyon finom 2 személyes tálat ettünk a Görög Kancsó étteremben Szentendrén. Az étterem magasan meghaladta az elvárásainkat kiszolgálásban és ízélményben is. Csodás panoráma, hangulatos zene várt minket.


Murvai Juliánna (Cegléd), 2022-08-06

Minden téren elégedett voltam.


Czene Józsefné (Veresegyház), 2022-07-24

Hangulatos, nyugodt hely. Pihentető érzés volt a délután. A személyzet/felszolgáló kedvessége, odafigyelése a vendégekre volt a legjobb.


Kovács Anikó (Komárno), 2022-07-21

Nagyon finomak voltak az ételek. Újra sétálhattam a csodálatos Szentendrén.


Krizsek Dóra (Érd), 2022-07-16

Az ételek remekek voltak, ahogyan a kért és felszolgált italok is. A hely hangulata is klassz volt. Gyorsan kaptuk meg az ételeket. Elviekben nincs asztalfoglalás az étteremnél. Jót pihentünk és közben jól laktunk.


Horváth Zoltán (Tát), 2022-05-20

Az unokánkkal vettünk részt a programban. Az étterem dolgozói nagyon készségesek voltak az ételválasztásnál, nagyon kedves volt a vendéglátás, jól éreztük magunkat.


Horváth Evelin (Nagykáta), 2022-03-15

Rengetegen voltak az étteremben, mégis gyorsan megkaptuk a kiválasztott ételt. Nagyon finom volt minden. A felszolgáló nagyon jófej, kedves és gyors volt. Bár láthatóan sok munkája volt, mindenkihez volt egy vicces, jópofa megjegyzése, ami jó hangulatot teremtett.


Csöbönyei Ágnes (Ács), 2021-12-28

Kedves fogadtatás, gyors kiszolgálás, bár az élménykártyát nem kaptuk vissza.


Puss Ferenc Gergely (Budapest), 2020-09-20

Együtt vacsoráztam a barátnőmmel a desszertet már nem bírtuk megenni a helyszínen, a pincér ajánlotta fel az elvitel lehetőségét...


Bereczkiné Juhász Éva (Dunakeszi), 2018-12-30

Udvarias, gyors kiszolgálás. Az étel mennyisége bőséges, minősége kiváló.


Fekete Annamária (Dunakeszi), 2018-12-30

A pincér kedves volt, a Feldobox programot teljes mértékben ismerte, tájékozódásunkat segítette.


Olajos Zsanett (Budapest), 2018-09-30

Szép környezet, finomak voltak az ételek, jó lehetőségek közül lehetett választani.


Farkas József (Budapest), 2018-09-29

Óriási méretű volt a 2 személyes tál :-), akár 4 embernek is elég lett volna! Nagyon finom volt!!


Dudák Hajnalka (Budapest), 2018-09-29

2 személyes görög tálat kaptunk, nagyon finom volt. Nagyon szép a környezet és terasz is van.


Szabó Gyuláné (Bana), 2018-09-01

Örülök, hogy ezt a programot választottam. A hely varázslatos, az étel nagyon finom volt. Tetszett, hogy a személyzet nem próbált a legolcsóbb étel választására ösztönözni, sőt, javaslatukra a legdrágább és szerintem a legfinomabb ételt fogyasztottuk. Amikor az étteremben megtudták, hogy Kóstoló kártyánk van, szinte V.I.P vendégként kezeltek bennünket. Ez nagyon jól esett.


Vass Margit (Gyömrő), 2018-05-20

Felhívtam őket telefonon, így nem ért meglepetés, rögtön volt asztalunk, az ételt is gyorsan megkaptuk. Nagyon finom és friss volt az étel. Kedvesek voltak. Én csak ajánlom mindenkinek. Szép környezet, kellemes időtöltés.


Vecserek Adrienn (Monor), 2016-12-11

A duna parti tavernàt vàlasztottuk, finomak voltak az ètelek, ès a duna parti ebèd is hangulatos volt a szèp kilàtàssal.


Dr. Bálint Ferenc (Budapest), 2016-12-04

Esti időpontra foglaltam asztalt. Izlésesen berendett, fűtött, panorámás, üvegfalú teraszon választottam helyet. Szép kilátás az Adventi fényes Duna-parti korzóra, kedves, figyelmes pincér, izléses szervíz, finom ételek, italok. Jól választottunk, klassz esténk volt.


Avas Emil (Pápa), 2016-12-04

A téli terasz és a Duna parti látvány lenyűgöző. A kiszolgálás kifogástalan volt. Az étellel is maximálisan elégedtek voltunk. Különleges ételeket kóstolhattunk


Veres Ágnes (Kisvárda), 2016-11-27

Nagyon hangulatos volt az étterem, finom és bőséges adagokat kaptunk, külön öröm volt hogy olyan helyre kaptunk asztalt, ahonnan a kilátás is tökéletes volt. Nagyon kellemes, meghitt ebéden vettem részt a párommal, rendkívül jóleső érzés volt hogy a személyzet ennyire figyelte a vendégek kívánságait.


Csörsz Sándorné (Dunakeszi), 2015-10-21

Az étterem légköre, a felszolgálás, a fények, az ételek minősége és mennyisége széppé tette az esténket. A gyönyörű környezet, a fűtött üvegszoba, a szép és finom ételek, a kedves, figyelmes pincér.


Kovács Gábor 2015-03-24

Kellemes, Duna parti környezetben nagyon bőséges és ízletes menüsort kaptunk udvarias és figyelmes kiszolgálással. A maradék becsomagolásának a lehetősége is felkínálásra került.