• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
16 885 Ft

Golfozás a zsirai nap alatt

A golfozás ma már nálunk sem számít furcsaságnak. Egyre többen fedezik fel ezt a kiváló sportot, amely segíti a koncentrációt, fejleszti az ügyességet, jóleső testmozgásra ad alkalmat és kiszellőzteti a fáradt elmét. A nyugati határnál, a lutzmannsburgi Sonnentherme fürdő közelében nyílt meg Magyarország talán legszebb és legtöbb kikapcsolódási lehetőséget nyújtó pályája, a Sonnengolf. Képzett golfoktatók és gyönyörű, különböző szintű pályák várják a kezdőtől a profi szintig. Ez a terület sokkal több, mint egy golfklub. Kicsik és nagyok egyaránt rengeteg szórakozási és pihenési lehetőség közül válogathatnak. A játszótéren már a legapróbbak is magukba szívhatják a golf szeretetét a műfüves baba-elütőn, a golf-babakocsik pedig biztosítják, hogy párja se legyen kénytelen lemondani e kiváló sport nyújtotta élvezetekről. Aki pihenni vágyik, a napozóteraszon vagy a környéken kirándulva, biciklizve ugyancsak elszakadhat a mindennapok nyűgjeitől és felejthetetlen élményekkel térhet haza!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 fő részére szóló napi játékjog a 9 lyukú Par 3 – as családi gyakorlópályára, a Driving Range Putting – Chipping, Piching –és Bunkergreen használat, valamint üdítő vagy kávé és golfkocsizás pályakísérettel a versenypályán A Családi Klappi Par Course és Klappi játszótér használata. Kezdőknek is.

VAGY 2 fő részére szóló napi Range fee, valamint Putting – Pitching – Chipping és Bunkergreen gyakorlópályák használata + 1-1 üdítő. Kezdőknek is.

VAGY 1 fő részére szóló napi játékjog 18 lyukon – a 9 lyukú Par 3 – as csalási gyakorlópályán, és a 9 lyukú Par 36 – os versenypályán, (amely a tervek szerint 2012 ben már 18 szakasszal várja a játékosokat.) A Driving Range, Putting – Pitching – Chipping – és Bunkergreen használata, valamint korlátlan range labda, 1 üdítő, felszerelés és 1 körre golfkocsi használata biztosított.
Pályaalkalmassági vizsga szükséges.

Teljes felszerelés és korlátlan labdahasználat biztosított mindegyik programhoz.


Hasznos információk

- Kényelmes clubház napozó terasszal, golfshop.
- Pálya és versenyalkalmassági tanfolyamok.
- Golftáskával felszerelt babakocsi és babáknak készült műfüves elütő.
- Szálláslehetőség 200 m-re a pályától Ausztriában a családbarát Thermenhotel Vier Jahreszeiten**** Hotel golfszállodában.

Nyitvatartás

Márciustól októberig minden nap 9:00-19:00 között, előzetes bejelentkezés alapján.

Elérhetőség/Megközelítés

Sonnengolf Club
http://www.sonnengolf.com

Cím: 9476 Zsira, Golf körút 1.
Telefon: 99/711-003, +43 -644/313-9540
E-mail: info@sonnengolf.com
Megközelítés: Az osztrák határtól kb. 200 m-re, Soprontól 30, Szombathelytől kb. 35 km-re a 87-es úton Kőszeg irányában. A golfpálya Zsira határában található.

Megtekintés térképen