• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
32 950 Ft

Geréby Kúria Hotel***superior

A Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar Lajosmizse mellett, az Alföld szívében várja Önt számos programlehetőséggel. A kúriát a környék egyik nagybirtokosa, Öttömösi Geréby Gyula alapította a XIX. század végén. Ez a köztiszteletben álló földesúr csodálatos mintagazdasággá fejlesztette a majort, és nemzetközileg elismert ménest létesített. Az egykori hangulatot hűen idézi fel a kúria Lovasudvara, ahol lehetősége lesz megtekinteni egy igazi, látványos, alföldi lovasbemutatót és a „Pusztaötös” fergeteges vágtáját. Természetesen Ön is kocsikázhat vagy lovagolhat, ezt nem szabad kihagynia. A bámulatos csoportos lovasprogramok mellett a kúria gyönyörű parkja, úszómedencéje, tenisz-, foci-, kosár- és röplabdapályája, valamint gazdagon felszerelt fitness-részlege csábítja Önt. És még nem beszéltünk a kúria remek, magyaros konyhájáról! Bográcsban készített gulyásleves, nyárson sült szárnyasok, malac vagy ökör, zamatos alföldi borok teszik felejthetetlenné a Geréby Kúria Hotelben töltött időt!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 éjszaka 2 főre kétágyas szobában, félpanzióval a „Tornácos” épületben.

VAGY 1 éjszaka 2 főre kétágyas szobában, félpanzióval a fõépületben.


Pezsgőfürdő, finn szauna, úszómedence, infraszauna, szolárium, melegpad, fitness terem igénybevétele. A választást befolyásolhatja a hotelszobák foglaltsága.

Hasznos információk

-Díjtalan zárt parkoló.
-Mozgássérült vendégek fogadására is alkalmas szoba.
-Ne felejtse otthon fürdőruháját!

Nyitvatartás

Egész évben.
A Feldobox Élmény-kupon Szilveszter kivételével bármikor felhasználható.

Programlehetőségek helyben

- Kártyaterem, asztali foci, darts, biliárd, teniszpálya, foci-, kosár- és röplabdapálya.
- Futószáras-, terep- és túralovaglás, fogathajtás és annak oktatása, lovaskocsi túra, csoportos pusztaprogram.

Elérhetőség/Megközelítés

Geréby Kúria Hotel***superior
http://www.gereby.hu

Cím: 6050 Lajosmizse, Alsólajos 224.
Telefon: 76/356-555; 76/356-974; 30/955-9056
E-mail: gereby@gereby.hu
Megközelítés: Budapesttõl kb. 70 km-re, a Cegléd irányába vezetõ leágazástól van kitáblázva a Geréby kúria kb. 4 km-re. Kecskeméttõl pedig 18 km-re.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Smithson Hajnalka 2018-09-11

Nászutunkat töltöttük a Geréby Kúria egyik tornácos szobájában. A szállás kellemes, csendes, tiszta volt, az ételek kiválóak. Ausztrál férjem először kóstolhatott meg bizonyos specialitásokat, mint például a kacsamell vagy a libacomb. Élveztük a csendet, az erdő illatát, és a barátságos, szelíd lovak társaságát. Emellett természetesen a fenséges vacsorákat. Mindennel elégedettek voltunk, erre a helyre biztosan vissza fogunk térni!


Magyarász László 2018-04-03

Kulturált jól felszerelt tiszta szoba. Minden ami egy szobához tartozik rendelkezésre állt.


Fehérné Kovács Andrea 2017-05-30

Kimagasló vendégszeretet és figyelmesség. A vacsora nagyon finom volt és bőséges. Rendezett birtok, tiszta szobák. A vacsora fantasztikus volt. A wellness részleg lehetne nagyobb, esetleg egy benti úszómedence jó lenne.


Szabó Erika 2014-08-02

Egy csodálatos helyen, nem mindennapi élményben volt részem. A kiszolgáló személyzet végtelen udvariasságról, előzékenységről, segítőkészségről tett tanúbizonyságot. Jó volt itt lenni: csend, jó levegő, szép környezet,csodásan felújított régi épület, előzékeny kiszolgálás, úszási lehetőség, séta, esküvő szervezése, lebonyolítása. Oda mehettem, ahová akartam, nem zavart senki, mindenki akkor és annyit segített, amennyire éppen szükségem volt.Élmény, kikapcsolódás, pihenés volt e csodálatos környezetben, épületben.


Verebélyi Renáta 2013-12-07

Gyönyörű szép környezet, kellemes szobák, igényes wellness részleg , kedves személyzet. Teljes kikapcsolódás.


Teszéri-Rácz Ildikó (Veresegyház), 2011-12-03

A Geréby Kúria tűnt a legbababarátabb ajánlatnak. Tökéletes volt minden. A hotel legszebb családi szobájában élvezhettük a kikapcsolódást. Külön köszönet a személyzetnek az extra figyelmességért, a kiszolgálásért, a kedvességért. 1 nappal meghosszabbítottuk a hotelben való tartózkodásunkat. A véletlen úgy hozta, hogy második napon egyedüli vendégek voltunk, így a wellness részleget kizárólag mi birtokolhattuk. Tökéletes kikapcsolódás volt.


Csáti Csilla (Göd), 2010-12-18

Minden szuper volt, nagyon jól éreztük magunkat. A sült kacsacsomb nagyon finom volt, és csak nekik volt melegvizes benti jakuzzi.


Monoki Lajosné (Szeged), 2010-11-13

Nagyon szép szobánk volt a Geréby Kúria Hotelben, teljes felszereléssel, tv-vel. A szauna is csodálatos volt. Megnéztük a lovasbemutatót, és kocsikáztunk is. Remek volt a vacsora, a desszert, és az ajándék bor.


Mezőfi Zoltán (Budapest), 2010-10-23

A lovasprogramok miatt választottuk a hotelt, lovaskocsiztunk is. Nagy tisztaság mindenhol, kiváló étterem, mosolygós személyzet.


Kocsis Ferenc (Szeged), 2010-10-08

Tökéletes felszereltség, udvarias személyzet, kitűnő konyha. Nyugalom, csend.


Nagy Anikó (Solymár), 2007-10-05

Nincs is jobb hely egy házassági évforduló ünneplésére mint egy kastélyszálló! Mi most voltunk 5 éves házasok, és a napján (épp péntekre esett ami akkor szombatra) lementünk a csodás alföldi környezetű Gerébi Kúriába. Érkezésünk után már csobbantunk is a medencében, délután olvasás a nagy parkban, este felé pedig kilovagoltam, a birtokot kicsit jobban megismerni, néhány más vendéggel. Zenés vacsoránk is isteni volt, a személyzet udvarias, a főnök Úr is minden asztalhoz odajött, hogy néhány szóban üdvözölje vendégeit. Vacsora után férjecskémmel még az infra és gőz szaunát is kipróbáltuk, majd nyugovóra tértünk a kellemes kis szobánkba. Reggel ugyanez a kikapcsoló program várt ránk, lovaglás, reggeli, medencében úszás és egy jó ebéd az árnyékos teraszon. Az biztos, hogy felejthetetlen és pihentető 5. házassági évfordulót töltöttünk a Gerébi Kúriában.