• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
42 900 Ft

Forster Vadászkastély Szálloda***

A Forsters Vadászkastély Budapest közelében, Bugyi községben várja a város zajától megfáradt vendégeit. Földrajzi elhelyezkedése ideális azok számára, akik a fővárostól lelkileg igen, de fizikailag nem kívánnak messze menekülni, de azoknak is remek állomás, akik éppen Budapestet és annak környékét kívánják bejárni. A Vadászkastély hatalmas őspark közepén található, ahol még egy hatalmas ara papagáj is otthonra talált. Szobái tágasak, kényelmesek, a környezet festői, a szálloda pedig több programot is kínál a pihenni vágyó látogatóknak. A hotel kiváló konyhát is visz. Vadászcsárdája magyaros vadételekkel, kiváló borokkal, helyben, búbos kemencében sütött kenyérfélékkel csalogat. Térjen be ön is egy kis kikapcsolódásra, és élvezze a Forster Vadászkastély Szálloda vendégszeretetét!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 főre 1 éjszaka szállás félpanzióval.

VAGY Vasárnaptól csütörtökig 3 főre 1 éjszaka szállás félpanzióval.


A szállás a legújabb épületszárnyban, standard kétágyas szobában történik. A félpanzió lehet ebéd vagy vacsora a Vadászcsárdában.

Az ajánlat egy vezetett pincelátogatást is tartalmaz, melyhez a ház borából és pálinkájából is kapnak kóstolót a vendégek.

Hasznos információk

- Díjtalan zárt parkoló.
- Internet.
- Értékmegőrző.
- Légkondicionált.
- Akadálymentesített szoba.
- 3 éves korig ingyenes, 12 éves korig kedvezményes.

Nyitvatartás

A Feldobox Élménykupon egész évben bármikor felhasználható a szabad kapacitástól függően.

Elérhetőség/Megközelítés

Forster Vadászkastély Szálloda***
http://www.forsterkastely.hu

Cím: 2347 Bugyi, Rádai út 01601/14
Telefon: 29/953-645
E-mail: ertekesites@forsterkastely.hu
Megközelítés: Budapesttől 40 km-re található Bugyi. Az 51-es főútról beérve a településre, a Kossuth Lajos utcáról a Szikla Kávéháznál kell balra fordulni, majd a falu legvégén, jobb oldalon található a Forster Vadászkastély.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Ungár Etelka (Budapest), 2020-09-02

A szoba szép tiszta és jól felszerelt volt. Az, hogy ott lehettem azon a csodálatos helyen, személyzet udvariassága és kedvessége, a fincsi vacsora.


Heiligermann Zsófia (Esztergom), 2019-12-30

A szálláshely környezete gyönyörű, szobája kényelmes, tiszta, meleg (télvíz idején fontos volt), a személyzet készséges, kedves. Már a foglaláskor nagy készségesek volta, a hely magával ragadó, az ételek különösen ízletesek.


Bruzsa Éva (Budapest), 2019-11-30

Advent első vasárnapján a Katolikus templomban a helyi lakosok ( iskolások, hagyományőrzők) műsorral kedveskedtek. Utána a Fő téren maga a Polgármester személyesen kínált meg forró teával és süteménnyel.


Kleiber Brigitta (Hidvégardó), 2017-12-29

A szálloda és a szobák is csodálatosan szépek voltak.


Molnárné Bánfi Mónika (Lenti), 2016-12-10

Kedves személyzet,finom és bőséges vacsora és reggeli, szép, tiszta , kényelmes szoba jellemzi a szállodát,csodás természeti környezetben.