• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
5 000 Ft

Fehérvári ellazulás

A kikapcsolódás legkézenfekvőbb és leghatékonyabb módja a fürdőzés. Egy fárasztó éjszakát vagy időszakot semmi nem old fel úgy, mint egy fürdőben eltöltött nap. Magyarország mindig is híres volt gyógyvizeiről és fürdőkultúrájáról, és az utóbbi években számos nagy múltú fürdő nyert újra rangjához méltó külsőt. A székesfehérvári Árpád Fürdő gyönyörű, új létesítmény a belvárosban. A vendéget élménymedence, törökfürdő, gőzkabin, szauna és jacuzzi fogadja, kényeztető masszázsok közül választhat, sakkozhat, majd megpihenhet a büfében, a tepidáriumban vagy a Szeráj pihenőben. Ami a környezetet illeti, a felújított belső tér önmagában is elvarázsolja a látogatót. Az eredeti kupola és a több mint száz éves kabinsor mai valója szemet gyönyörködtető látvány. Aki belép ide, látni és érezni fogja, hogy az Árpád Fürdő akár egy nagyobb kirándulást is megér.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

1 napi fürdő belépő

VAGY 1 alkalom 60 perc svéd frissítő masszázs

VAGY 2 alkalom 1,5 órás fürdő belépő, mely megosztható 2 főre.


Hasznos információk

- A masszázshoz előzetes bejelentkezés szükséges.
- Hidroterápiás kezelések, fodrászat, snack bár.
- Sakkozási lehetőség, Ingyenes wifi.
- Pihenőszoba.

Nyitvatartás

Hétfő–Vasárnap: 08:00–22:00

Elérhetőség/Megközelítés

Árpád Fürdő
http://www.fehervar-arpadfurdo.hu

Cím: 8000 Székesfehérvár, Kossuth u. 12.
Telefon: 22/814-400
E-mail: info@fehervar-arpadfurdo.hu
Megközelítés: A fürdő a Püspöki Palota és Géza nagyfejedelem szobra közelében van, a Várkörútról már látható. Bejárat a történelmi belvárosban lévő sétálórész és a Kossuth utca felől.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Várnagy-Böde Valéria (Székesfehérvár), 2020-03-13

Nagy szép és tiszta volt a környezet. A személyzet kedves, de nem tolakodó volt. Nyugodt, kellemes hely néhány órás kikapcsolódásra. A belső építészeti elemek nagyon szépek voltak, és próbálták korhűen , de korszeszűen felújítani az épületet.


Alföldi Regina (Moha), 2019-12-26

Nagyon kellemes kikapcsolódás volt kedves személyzettel. A szaunafelöntések nagyon szuperek.


Hontiné Lopkovitz Ágnes (Pétfürdő), 2019-12-15

Tökéletes hangulatú fürdő, kedves személyzet.


Gyulai Anikó (Budapest), 2018-08-29

A masszázs nagyon jó volt. Ellazított, a masszőr nagyon hozzáértő volt.


Horváth Zsuzsanna 2017-11-11

Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet tényleg segítőkész. A hely nem zsúfolt.


Tóth Tünde (Győr), 2016-12-15

Mivel először jártunk ott segítséget kaptunk, hogy mit hol találunk. Kedvesek voltak, abszolút el voltunk varázsolva a fürdőtől. Mind kinézetében, mind a lehetőségekkel. Szeretünk hétköznap menni a fürdőkbe, mert kevesen vannak. Ez alkalommal is így volt, ami azért is tetszett, mert miénk volt sokszor az egész medence és tényleg ki tudtuk magunkat pihenni év vége közeledtével.


Szabó Lászlóné (Budapest), 2015-12-07

Nagyon szép, tetszetős a fürdő, jók a különböző medencék, kedves a személyzet és kiváló volt a masszázs. Egy egész napos élményt jelentett.


Jaksa Zoltán (Székesfehérvár), 2015-06-17

Elégedett vagyok teljes mértékben, nagyon korrekt volt a svéd masszázs szolgáltatás. A vendégszeretet nagyon tetszett. Mindenkinek tudom ajánlani.


Cserjési Jánosné 2014-10-22

A felújított török fürdő kis méretei mellett rendkívül jól felszerelt, van 3 medencéje, két kismedencéje. A szauna részlege finn+infra+gőz) mellett van tepidáriuma, sószobája, pihenőfolyosói. A masszázs lehetősége is minden igényt kielégít. A "régi korok" fürdő hangulata utánozhatatlan. A hangulatos öltözőfülkében öltözni és a tepidáriumban "melegedni" mesés volt.


Karsai Ági 2014-10-20

Az Árpád fürdő csodaszép. Nem is tudtuk, hogy Székesfehérvár szívében ilyen létesítmény van. Az úszómedencét hiányoltuk. Csak pici medencék voltak, a vizük lanygoskás volt, sokáig nem volt kellemes benne tartzózkodni....lehetett volna melegebb. Vagy gyógyvizes! Az még jobban tetszett volna! Csend, béke, nyugalom....rajtunk kívül csak 2 fő vendég volt a fürdőben.


Marosánné dr. Gáti Gabriella 2013-12-10

Kiváló volt a gyógymasszázs. Lazítottam, kikapcsolódtam és magamra fordíthattam egy kis időt