• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
49 975 Ft

Extrém barlangtúra

Egyedülálló lehetősége nyílik, hogy egy lépéssel közelebb kerüljön a Föld gyomrához. Olyan világba kukkanthat be, amelyet a mindennapi életben csak fantáziája segítségével láthat, úgy is csak akkor, ha élénk a fantáziája. Ezen a különleges barlangtúrán a nyilvánosság elől elzárt, kiépítetlen, csak profik számára látogatható barlangot fedezhet fel, és olyan látvány tárul szeme elé, amely csak a sci-fi írók agyából pattanhatnak elő. Szűk átjárókon, hatalmas csarnokokon juthat el a kristálytiszta barlangi tóhoz, és biztosan eszébe jut majd, vajon, tényleg véget ér-e a világ azon a ponton, amelyen a mindennapi életben nem hatolhatunk át.

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

4 fő részére 2-3 órás extrém barlangtúra a Mátyás-hegyi barlangrendszerben. A túrához szükséges fejlámpa, sisak és overall biztosított.


Hasznos információk

- Időpont egyeztetés szükséges.
- A barlangokban télen-nyáron 10°C van, ezért réteges öltözet ajánlott.
- Kérésre a partner szállást biztosít, külön díj ellenében.

Nyitvatartás

Egész évben, időjárástól függően.

Elérhetőség/Megközelítés

Funnycar Barlangtúra
http://www.funnycar.hu

Cím: Budapesten, egyéni megbeszélés alapján, vagy a Pál-völgyi barlangnál.
Telefon: 20/625-9419
E-mail: info@funnycar.hu
Megközelítés: A Kolosy tértől a 65 és 65A jelzésű buszokkal a Pál-völgyi cseppkőbarlang megállóig. Autóval ingyenes parkolás az út melletti parkolóban.

Megtekintés térképen

Videó


Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Huszics Ágnes 2014-12-07

A kommunikáció, amikor megbeszéltük a programot a szervező Funnycarral, szuper volt. Villámgyors és érthető. A program maga remekül meg van szervezve, a védőfelszerelés a célnak megfelelt, a túravezetőnk pedig fenomenális fickó volt! Az egész barlangtúra az elejétől a végéig nagyon-nagyon tetszett!


Kerekes Máté 2014-11-29

A feszerelés hibátlan volt, nem volt probléma semmivel, nem volt kényelmetlen a ruházat. A legjobb a túra maga volt és az, hogy kiderült, hogy már voltunk egyszer ugyanazzal a túravezetővel ilyen programon.