• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
14 980 Ft

Erkel Színház

Tudja mi a közös Yves Montand-ban, Anna Pavlovában, Bartók Bélában, Arturo Toscaniniben és a Mojszejev együttesben? Mindannyian felléptek az Erkel Színházban. A jócskán százéves épületet az Operaház kistestvéreként szokták emlegetni, ám ez a kistestvér semmivel nem tud kevesebbet, mint a nagy, viszont mindig szolgál valami meglepetéssel. A pár éve nagy szépérzékkel felújított épületben, ebben az évadban is csodálatos produkciókra van kilátás. Nézze végig az Erkel Színház műsorát, és válassza ki, melyik előadáson kíván részt venni. Az élmény úgy válik teljessé, ha a szünetben, vagy kezdés előtt betér a büfébe, ahol a falat Bernáth Aurél Szentivánéji álom című freskója díszíti. Miután pedig harapott egy falatot, ivott egy kortyot, helyezkedjen el kényelmesen hazánk legnagyobb színházi nézőterének székében, és élvezze a pazar előadást!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

FIGYELEM! Mivel A Magyar Állami Operaház előadásai mostantól az Erkel Színházba kerültek (a Magyar Állami Operaház határozatlan ideig felújítás miatt bezárt) és a jegyek ára emiatt jóval magasabb, ezért az ajánlatunkat meg kellett változtatunk itt. Három jegy helyett csak 2 foglalható a Kultúra élménykuponnal.


Hasznos információk

Az Erkel Színház előadásaira élménykuponját kizárólag a Feldobox irodájában lehet jegyekre váltani. A beváltáskor elérhető szabad helyek közül lehet választani. A korlátozott számú jegyek miatt érdemes minél előbb jelentkezni a kiszemelt előadásra.

Nyitvatartás

- A jegyeket munkanapokon 9:00-14:00 óra között tudja átvenni élménykuponjával a Feldobox irodában.

- Az előadások változó napokon és időpontokban kerülnek megrendezésre. Az előadások pontos időpontjáról előzetesen az Erkel Színház weboldalán tájékozódhat.

Elérhetőség/Megközelítés

Erkel Színház
http://www.opera.hu

 • Erkel Színház

  Cím: 1087 Budapest, II. János Pál pápa tér 30.

  Megtekintés térképen
 • Feldobox iroda a jegyátvételhez

  Cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 56. fsz. 1.
  Telefon: 1/315-2312, 1/786-5670
  E-mail: info@feldobox.hu
  Megközelítés: Kérjük tekintse meg a kapcsolat menüpontot.

  Megtekintés térképen

Videó