• 0 termék 0 Ft
  Kosár
  Ön a következőket választotta:
  Kosárban összesen:
  0 db
  0 Ft
  BEZÁRÁS
 • REGISZTRÁCIÓ
img
26 670 Ft

Erdei szálloda a Zemplénben

A Zempléni hegység látnivalóit, várait, kastélyait, természeti csodáit, gyönyörű városait még felsorolni sem könnyű feladat, megtekinteni egy szuszra pedig még egy aktív pihenőnek is szinte lehetetlen. A hegység és a Zempléni Tájvédelmi Körzet ősrégi, erdős tanösvényeit bebarangolni életre szóló élmény, a telkibányai kirándulás ugyancsak felejthetetlen, és az egykor nagyhírű aranybánya megismerése is rendkívüli program. Ez csupán három lehetőség mindabból, amelyet a környék a határ innenső és túlsó oldalán kínál. A szállás ugyancsak nem mindennapi. Az Ezüstfenyő Hotel a Károlyi család csodaszép vadászkastélyaként épült, s most a lélegzetelállító természetvédelmi területen, minden kényelemmel felszerelve, kiváló, vadételekre különösen nagy gondot fordító konyhával várja kirándulásuk után pihenésre vágyó vendégeit. Fedezze hát fel Magyarországnak ezt a páratlan vidékét és benne ezt a gyönyörű szállodát, ahol bizonyosan fáradtan hajtja majd le fejét!

img img


Feldobox élménykupon az alábbiak közül egyre jelent meghívást:

2 fő részére 1 éjszaka szállás standard kétágyas szobában reggelivel, valamint látogatás az aranybányába, vagy 3 órás telkibányai körtúra, vagy gyalogtúra piros jelzésű útvonalon, túravezetővel. A wellness részleg, kültéri medence, szauna, asztalitenisz és –foci szabadon használható.

A Feldobox Élménykupon egész évben bármikor beváltható előre egyeztetett időpontban, a szabad helyek függvényében. Érdemes minél előbb bejelentkezni. További éjszakák esetén 10% kedvezmény a szállás díjából. A vezetett túrákról érdeklődjön foglaláskor.

Hasznos információk

- Bejelentkezés 14:00 órától, kijelentkezés 10:00 óráig.
- 3 éves korig ingyenes, 12 éves korig 50% kedvezmény.
- Wifi.
- Ingyenes parkolás.

Programlehetőségek helyben

- Vadászat, horgászat.
- Tollaslabda, darts.
- Masszázsok.

Programlehetőségek a közelben

- Kirándulások a Zemplénben.
- Füzérradványi Károlyi kastély.
- Erdei vasút Pálházánál.
- Vadaskert Füzérkomlóson.
- Törpe vízi erőmű Gibárton.
- Porcelán Múzeum Hollóházán.
- Füzéri Vár, Szirmay, Püspöki kastély.

Elérhetőség/Megközelítés

Ezüstfenyő Hotel
http://www.ezustfenyo.hu

Cím: 3896 Telkibánya, Szabadság út 11.
Telefon: 46/388-506, 30/982-0778
E-mail: hotel@ezustfenyo.hu
Megközelítés: Miskolctól 75 km észak-keleti irányba. A 3-as főutat Gönc irányába elhagyva, Telkibányára érve ki van táblázva a hotel.

Megtekintés térképen

Élménybeszámolók

Élménybeszámolóink a felhasználók által kitöltött elégedettségi kérdőívekből és spontán visszajelzésekből származnak.


Bölcskei Éva 2018-08-16

Csodálatos környezet, fantasztikus, ízletes ételek voltak, a kiegészítő aranybánya program nagyon tetszett. Nyugodt kikapcsolódás egy gyönyörű faluban az erdő közepén, csicsergő madarak társaságában. Nagyon tetszik az elfogadóhelyek rugalmas kuponkezelése!


Tompáné Virág Beatrix 2018-07-21

Vadregényes, kellemes, igazi pihenésre való környezet.


Horváth Gyöngyi 2017-08-08

Fantasztikus helyen, fantasztikus kiszolgálásban volt részünk! Mindenkinek, aki csendes helyen szeretne pihenni, csak ajánlani tudjuk!